© Valling.com

Karrysild

Glem alt om de traditionelle færdiglavede karrysild på julebordet. I et smuttag kan du selv kreere en langt sundere variation, hvor dressingen viser større respekt for fisken og dens gavnlige omega-3-fedtsyrer.

5. december 2012 af Mads Persson

Ingredienser - 10 personer

2 glas marinerede sild naturel (ca. 2 x 500 g) 500 ml skyr (evt. kvark eller cremefraiche, 6 %) 2 æbler Ca. 2 spsk. karry 1 rødløg 20-30 blomsterkapers 1 bdt. frisk purløg Salt, peber

Tilberedning

Dræn sildebidderne, og læg dem i en skål.

Tilsæt finthakket rødløg, æble og purløg.

Rør dernæst en lind dressing af skyr og karry (vær forsigtig, da karrysmagen langsomt bliver kraftigere og kraftigere). Smag til med salt og peber.

Bland dressingen med sild og det grønne, og lad karrysilden trække på køl i 3-4 timer inden spisetid.

På julebuffeten pyntes karrysilden med blomsterkapers, ekstra finthakket purløg og evt. kogte æg.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: