Mexicansk hotdog
© Thomas Dahl

Mexicanske hotdogs

Opskrift på mexicansk hotdog med chorizopølse, salsa, guacamole, ­jalapenos og revet cheddar.

2. januar 2017 af Kok Anders Karmark

Ingredienser til otte hotdogs:

  • 2 dl salsa 
  • 100 g jalapenos 
  • 8 springløg 
  • 200 g revet cheddar
  • 1 rød peber
Guacamole:
  • 2 modne avocadoer
  • ½ tsk. finthakket hvidløg
  • 2 tsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du:

  • Skær peberfrugten i tynde strimler, og bag/grill dem i en 275 grader forvarmet ovn.
  • Steg pølserne i ca. 15 min. på en middelvarm pande i 1 tsk. rapsolie, og vend dem 10-12 gange, så de får en ensartet stegeskorpe og farve.
  • Snit springløg og jalapenos, og anret din hotdog med salsa og revet cheddar på toppen.

Guacamole:

  • Skrab kødet ud af avocadoen, mos det godt, og rør det sammen med hvidløg, citronsaft og lidt salt og peber.

Næringsindhold pr. hotdog: 

  • Energi: 817 kcal
  • Protein: 34,8 g
  • Fedt: 47,7 g
  • Kulhydrat: 67,2 g
  • Kostfibre: 7,5 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: