© Morten Andersen.

Omelet med rød peber, parmesan og estragon

Lyst til omelet? Prøv denne lækre variant med rød peber, parmesan og estragon.

25. maj 2016 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer og madskribent Anne Larsen.

Omelet med rød peber, parmesan og estragon

Ingredienser (1 person): ? 1 rød peberfrugt ? 1 kvist estragon/bredbladet persille ? 1 tsk. ekstrajomfruolivenolie ? 2 æg ? Salt og peber ? 2 spsk. fintrevet parmesanost

Sådan gør du: 1. Gør peberfrugten i stand, og skær den i ringe. Rist disse på en æggepande i olivenolie. Krydr let med salt og peber.

2. Pisk de to æg med en gaffel. Hæld æggemassen ned til peberfrugterne.

3. Steg omeletten stabil på den ene side, vend den med et lille grydelåg, og steg den stabil på den anden side.

4. Drys parmesan på den varme omelet, og anret med estragon.

Næringsindhold pr. person: Energi: 389 kcal Protein: 28,6 g Fedt: 26,9 g Kulhydrat: 10 g Kostfibre: 2 g

Rød peber er genial slankemad

PRØV OGSÅ: OMELET OPSKRIFT: Nem omelet med spinat, kartoffel og feta

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: