Chorizowrap

Vælg evt. en kalkunchorizo, hvis du vil skære ned på fedtmængden.

© Thomas Dahl

Opskrift: Chorizowrap med bagt aubergine

Chorizowrappen er smækfyldt med god smag og cremede teksturer, der får wrappen til at smage meget syndigere, end den i virkeligheden er. Her er opskriften, der får mundvandet til at løbe!

30. april 2017 af Kasper Karmark Pedersen

Chorizo­wrap

med soltørrede tomater, springløg, bagt aubergine, grøn peberfrugt, napolitanasalat og timian-/citron­yoghurt.

Ingredienser:

  • 4 store fuldkornswraps
  • 250 g chorizo i skiver
  • 2 auberginer
  • ½ dl olivenolie
  • 80 g soltørrede tomater
  • 4 springløg
  • 1 grøn peberfrugt
  • 100 g napolitanasalat (alternativt fx rucola)
  • 100 g yoghurt naturel, 0,5 % fedt
  • 25 g frisk timian
  • 1 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. revet økocitronskal
  • ½ tsk. salt og ½ tsk. peber

Sådan gør du:

  • Skær auberginerne i ca. 0,5 cm tykke skiver.
  • Læg dem på en bagerist. Pensl dem med olivenolie, og drys med salt og peber. Bag dem på risten i en forvarmet ovn ved 250 g i 8-10 min., til de er mørkebrune uden at være sorte.
  • Snit springløg og peberfrugt fint. Skær de soltørrede tomater i tern eller strimler.
  • Hak timian fint, og bland med yoghurt, citronsaft, revet citronskal og salt.
  • Saml din wrap med chorizo i midten og aubergine ovenpå. Fordel de øvrige ingredienser ud­over, og rul wrappen stramt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: