Morgenmadswrap

Spis wrappen som et komplet morgenmåltid, eller skær den i to, og del den. 

© Thomas Dahl

Opskrift: Lækker og mættende morgenmadswrap

Gør morgenmaden lidt sjovere med en sund morgenmadswrap, der både smager godt og holder dig mæt længe. Se opskriften her

30. april 2017 af Kasper Karmark Pedersen

Morgen­mads­­wrap

med scrambled eggs, parmaskinke, kidneybønner, salat, tomat, løg, chili og ketchup.

Ingredienser:

  • 4 store fuldkornswraps
  • 8 æg
  • 8 skiver mager parmaskinke
  • 100 g kidneybønner (fra dåse eller kogt selv)
  • 2 tomater
  • 1 løg
  • 100 g romainesalat (eller lignende salat, fx lollo bionda el. iceberg)
  • 80 g ketchup
  • 1 frisk chili
  • 1 tsk. salt
  • ½ tsk. peber

Sådan gør du:

  • Skal du selv koge bønnerne, skal de lægges i blød i vand min. 12 timer, før de skal koges.
  • Derefter skal de koges, til de er møre, ca. 1 time.
  • Bag parmaskinken i en forvarmet ovn på en bageplade ved 180 grader, til den er sprød, ca. 8-10 min.
  • Skær tomaterne i tern, og snit salat og løg fint. Hak chilien fint.
  • Pisk æg, salt og peber sammen med en gaffel eller et piskeris. Steg æggemassen på en pande, og rør godt imens.
  • Saml din wrap med æg i midten og parma­skin­ken ovenpå. Fordel de resterende ingredi­en­ser på wrappen, og fold den sammen. Servér wrappen med det samme, mens den er varm og parmaskinken sprød.  

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: