Opskrift: Lækker pastasalat med and

And er både proteinrigt og fedtfattigt, og det behøves slet ikke at spises med sovs og kartofler, før det smager fantastisk. Prøv denne supersunde pastasalat med and.

2. december 2016 af Martin Kreutzer

Ingredienser:

4 personer

  • 2 røde peberfrugter

  • 2 gule peberfrugter

  • 1 spsk. olivenolie

  • 2 andebrystfileter

  • Havsalt

  • 300 g fuldkornspasta

  • 1 spsk. olivenolie

  • ½ spsk. hvidvinseddike

  • 1 tsk. dijonsennep

  • ½ tsk. rørsukker

  • Sort peber

  • 2 spsk. persille

  • 50 g hasselnødder

Fremgangsmåde:

  • Skær peberfrugterne i halve på langs, rens dem, og bag dem i ovnen ved 220 grader i 15 min. Læg i plastikpose til afkøling. Fjern skindet, skær i mindre stykker, og gnid med olivenolie.

  • Fjern fedtet fra andekødet, og kog det i saltet vand i en time. Skær nu kødet i mindre stykker.

  • Kog pastaen efter anvisningen. Lav en marinade af olivenolie, hvidvinseddike, sennep, rørsukker, salt, peber og finthakket persille, og put pastaen i marinaden. Rist hasselnødderne på en pande, og gnid skallen af.

  • end and, peberfrugter og hasselnødder i pastaen, og servér pastasalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi: 479 kcal. Protein: 37,8 g. Fedt: 21,1 g. Kulhydrat: 64,7 g. Kostfibre: 9,8 g.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: