Laksewrap

Skær evt. wrappen i små bidder, og servér dem som sunde appetizers. 

© Thomas Dahl

Opskrift: Laksewrap med syltede rødløg

Vi har opgraderet klassikeren, og fyldt den med både sundhed og masser af smag! Få opskriften på de lækre laksewraps her.

30. april 2017 af Kasper Karmark Pedersen

Laksewrap

med syltede rødløg, grillet fennikel, spinat og sauce verde.

Ingredienser:

  • 4 store fuldkornswraps
  • 400 g røget laks i skiver (evt. varmrøget laks)
  • 1 rødløg
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. sukker
  • 200 g fennikel
  • 100 g babyspinat
  • 25 g hakket persille
  • 25 g hakket dild
  • 100 g græsk yoghurt, 2 % fedt
  • 25 g kapers
  • 1 spsk. sennep
  • ½ tsk. salt
  • 1 nip peber

Sådan gør du:

  • Snit rødløget fint, og vend det rundt med hvidvinseddike og sukker. Lad det stå en halv times tid, til sukkeret er opløst.
  • Skær fennikel i skiver a ca. 0,5 cm. Fordel dem på en bageplade, og grill dem i en forvarmet ovn (ca. 275 grader) eller på en forvarmet grillpande. Lad dem køle af.
  • Hak persille, dild og kapers fint. Rør det sammen med græsk yoghurt, sennep, salt og peber til en tyk dressing. Smør dressingen godt ud på din wrap, så den fordeler sig på hele den ene side af wrappen. Læg skiver af laks på langs i midten af wrappen (bruger du varmrøget laks, plukker du laksen og placerer den tilsvarende i midten).
  • Fordel spinat, rødløg, og fennikel ud over wrappen, og rul den stramt sammen. Dette er især vigtigt, hvis den skal bruges som madpakke, så den hænger godt sammen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: