Spinattærte Server fx spinattærten som en let frokost efter en god gang træning.

Opskrift: Spinattærte med tomat

Skal aftensmaden være nem, lækker og spækfyldt af sundhed? Så prøv denne lækre spinattærte med højt indhold af protein, vitamin og kostfibre.

7. oktober 2016 af Martin Kreutzer

Ingredienser i spinattærte (1 person):

  • 50 g spinat plus en lille håndfuld til topping ved servering

  • 100 g cherrytomater

  • 10 g fintrevet parmesanost

  • 1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

  • 2 æg

  • Havsalt og friskkværnet sort peber

  • Tilbehør: 2 skiver ristet rugbrød

Læs her, om de mange helbredsfordele ved spinat.

Fremgangsmåde:

  • Spinaten kommes i en gryde med olie og salt. Når den er reduceret, sigtes væden fra. Halvér tomaterne, og læg dem i en lille tærteform med spinaten.

  • Pisk æggene med en gaffel, kom parmesan og peber i, og hæld blandingen over spinaten og tomaterne.

  • Bag tærten i ovnen ved 190 g i 12 min.

Næringshold pr. person i spinattærte:

Energi: 481 kcal Protein: 24,9 g Fedt: 20,7 g Kulhydrat: 54,9 g Kostfibre: 11 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: