Kyllingewrap

Kyllingefiletens høje proteinindhold gør denne wrap perfekt til et eftertræningsmåltid. 

© Thomas Dahl

Opskrift: Sund kyllingewrap med kål

Her får du opskriften på en lækker kyllingewrap, der er propfyldt med grøntsager og mager protein. Velbekomme.

30. april 2017 af Kasper Karmark Pedersen

Kyllinge­wrap

med æbler, pink spidskål, romainesalat, hakkede peanuts, sød chili og kar­ry­­dres­sing.

Ingredienser:

  • 4 store fuldkornswraps
  • 500 g kyllingefilet
  • 2 æbler
  • 200 g pink spidskål (eller alm. spidskål )
  • 1 stk. romainesalat
  • 100 g hakkede peanuts
  • 4 spsk. sød chilisauce
  • 100 g græsk yoghurt, 2 % fedt
  • 1 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • 1 nip peber
  • 1 spsk. olivenolie

Sådan gør du:

  • Skær kyllingefileterne i små strimler, og rist dem på en forvarmet pande i 1 spsk. olivenolie, til de er gennemstegte. Skær æblerne i små tern. Snit spidskål og romainesalat fint.
  • Rør græsk yoghurt, mayonnaise, karry, salt og peber sammen til en tyk dressing.
  • Smør dressingen godt ud på din wrap, så den fordeler sig på hele den ene side af wrappen.
  • Fordel kylling, spidskål og romainesalat i mid­ten, og drys peanuts, æbler og sød chili udover.
  • Rul wrappen hårdt sammen, så den er lidt kompakt. Det er især vigtigt, hvis den skal bruges som madpakke, så den ikke falder fra hinanden.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: