Bonus Rejerne giver masser af protein til musklerne og indeholder desuden rigtig meget HDL-kolesterol, som kan hjælpe med til at rense blodårerne.

Rejemad med sprøde agurker og feta

Rejerne giver masser af protein til musklerne og indeholder desuden rigtig meget HDL-kolesterol, som kan hjælpe med til at rense blodårerne.

21. marts 2012

Ingredienser - 2 personer Ca. 250 g optøede rejer uden skal ½ agurk 1 håndfuld fetaost i tern 1 spsk. finthakket persille 1 citron 1 spsk. olivenolie 1 spsk. pinjekerner 2 skiver groft brød

Tilberedning Start med at skrælle agurken. Skær den over på langs, og skrab den våde midte ud med en teske.

Skær agurken i skiver, og bland med rejer, feta, persille, citronsaft, olie og peber i en skål. Det må gerne blive cremet. Pas på med salt, da fetaen også er salt.

Tørrist pinjekernerne på en pande. Anret rejesalaten på brødet, og drys pinjekernerne over.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad er det bedste ved vintertræning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: