© Valling.com

Avocadosalat med hytteost

Avocadoen indeholder en masse sundt fedt. Spis den gerne sammen med en mager proteinkilde som hytteost.

20. februar 2015 af Hannah Grant.

Avocadosalat med hytteost

Til 4 personer: 3 avocadoer 500 g mager hytteost 200 g rucola, skyllet 1 økologisk citron, fintrevet skal ½ bdt. frisk persille, groft hakket ½ bdt. purløg 1 lille rødløg, finthakket 2 spsk. olivenolie Salt + peber 4 skiver grovbrød

Sådan gør du: 1. Bland hytteost, citronskal, friske urter og rødløg sammen og smag til med salt, peber og citronsaft.

2. Skær avocadoen i skiver og krydr med salt, peber og citronsaft. Servér med rucolasalat og hytteostblandingen på toppen og giv til sidst salaten et stænk olivenolie. Servér groft brød til.

Næringsindhold pr. person: Energi: 560 kcal Protein: 24,3 g Fedt: 32 g Kulhydrat: 49,5 g Kostfibre: 9,5 g

Læs mere om den supersunde avocado.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: