Fiskesalat med rejer og æg

Let ret med flere variationsmuligheder.

27. maj 2010 af Martin Kreutzer

Ingredienser til 1 person: 50 blandede salatblade 75 g kogt torsk ½ dl cultura 1 tsk. mayonnaise ½ tsk. mild sennep Salt Peber 100 g rejer 200 g grønne asparges ¼ bundt purløg 1 æg 50 g groft brød

Tilberedning: Begynd med salaten, hvor bladene skylles og dryppes helt tørre. Kold kogt fisk uden skind og ben deles i mindre stykker. Cultura og mayonnaise blandes og smages til med sennep, salt og peber. Asparges flækkes, overhældes med kogende vand i 2 min. og drænes.

Æggene koges i 6 min., pilles og deles på en tallerken, så blommen til dels flyder ud. Anret nu også med torsk og rejer, og top op med salat, asparges og purløg. Hæld dressing ved. Spises med brød til.

  • Du træner faktisk ikke: Du kan reducere fedtindholdet ved at spise en fedtfri mayonnaise til. Nøjes eventuelt også med en halv skive brød og lidt færre rejer, hvis kalorieindtaget skal presses helt i bund.

  • Du træner hårdt og meget: Kulhydratmængden kan være i underkanten, når du træner intensivt. Spis derfor en ekstra skive brød til, og suppler gerne med lidt flere grønsager, så du kan fylde depoterne op.

LÆS OGSÅ: Æg er sundt – se hvorfor du skal spise løs!

Næringsindhold pr. person

Energi: 512 kcal Fedt: 17 g Protein: 49 g Kulhydrat: 41 g Kostfibre: 7 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: