Opgradering: Tilsæt 50-75 g sorte oliven, og få flere sunde fedtstoffer. © Kenneth Drabæk og Valling.com

Kold kartoffel-bønne-salat

Holder dit blodsukker stabilt.

30. august 2010 af Ernæringsekspert Martin Kreutzer

Ingredienser til 1 person: 250 g grønne bønner (haricots verts) 1 tsk. honning 1 spsk. sennep 1 tsk. olivenolie 300 g kogte og afkølede nye kartofler 1 lille rødløg skåret i både 1 lille håndfuld basilikumblade 100 g røget laks i strimler

Tilberedning: Nip enden af bønnerne, og damp dem i letsaltet vand i 4-5 min., så de stadig har bid. Rør honning, sennep og olie sammen til en dressing. Vend bønner, løg, kartofler, basilikum og laks i dressingen. Smag til med salt.

Næringsindhold pr. portion

Energi: 556 kcal Protein: 33,2 gram Fedt: 15,4 gram Kulhydrat: 77,4 gram Kostfibre: 13,1 gram

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: