Tallerken med røsti
© iStock

Sprøde havregrynsrøsti med kartoffel

Valsede havregryn er sunde, mættende og fiberrige. Så hvorfor ikke udnytte grynene i forskellige retter. Brug dem f.eks. i havregrynsrøsti, som er det perfekte tilbehør til brunchen eller aftensmaden.

17. august 2017 af Anders Karmark

Havre­gryns­røsti med kartoffel

Ingredienser (ca. 10 stk.)

300 g groftreven kartoffel
100 g havregryn
2 æg
1 tsk. salt
Neutralt smagende olie til stegning


Tip

Brug dem som en del af et større morgenmåltid eller til en brunch.

Sådan gør du

  • Bland det hele godt sammen, og lad det stå og trække i 2 min.
  • Form massen til små pandekager med hænderne, og steg dem på en forvarmet pande i neutral olie.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi: 115 kcal
Protein: 3,3 g
Fedt: 6,1 g
Kulhydrat: 12,5 g
Kostfibre: 1,4 g

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: