© Istock

Se eksperternes tre bedste øvelser

De fleste af os træner vores styrke ved hjælp af de samme styrkeøvelser – år ud og år ind. Men variation er vigtig for at få en stærk krop. Vi spurgte tre af Danmarks førende trænere, hvilken favoritøvelse de ville anbefale os at tage med i programmet.

Eksperternes favorit styrkeøvelser

De må siges at have CV'et i orden - alle tre trænere har været med til at skabe en jernhård krop hos nogle af Danmarks mest succesfulde sportsfolk:

Thue Kvorning ... har ansvaret for, at vores OL-atleter har lige nøjagtig den styrke, som deres sport kræver. Thue arbejder nemlig til daglig for Team Danmark - organisationen som er sat i verden til at producere danske guldmedaljer ved OL, VM og EM.

Jakob Benn ... svingede pisken over håndboldspillerne i AG København, da klubben støvsugede alle titler i Kongeriget og nåede til finalestævnet i Champions League. Mikkel Hansen og alle de andre muskelsvulmende, men samtidig utrolig mobile atleter svedte tran, mens Jakob fik dem i topform.

Simon Stewart ... var manden, der satte mere muskelmasse på Danmarks bedste kuglestøder, Joachim B. Olsen. I 2 år var han sergent i kuglestøderens bootcamp! I dag sørger Simon for, at de danske mestre i basketball, Bakken Bears, kommer i form, og så er han i øvrigt dansk mester i armlægning i 110 kg-klassen for venstrehåndede.

De tre bedste styrkeøvelser Hent artiklen herunder og få hver deres favoritøvelse - og en forklaring på, hvorfor øvelsen er så genial.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: