Sixpack-kuren: Uge 1 - Minus 2,5 kilo!

2,5 kilo smør

Det svarer til, hvad jeg har tabt mig på sixpack-kuren på bare en enkelt uge.

Uge 1: Minus 2,5 kilo!

Yes! Første uge af sixpack-kuren er gået over al forventning. Jeg har tabt 2,5 kilo - og er ved at vænne mig til at være sulten ind i mellem.

Sixpack-kur

Hurra, fantastisk – jeg er glad og nærmest målløs over, at jeg har tabt hele 2,5 kilo på den første uge. Det havde jeg ikke i mine vildeste fantasier forestillet mig kunnet lade sig gøre.

Men jeg har også været super seriøs og overholdt sixpack-planen til punkt og prikke. De andre jubler også, for alle har tabt sig et sted mellem 1 og 3 kg.

Udover at kiloene er raslet af, har jeg også fået en uventet bonus: Min mave er ikke oppustet, som den ellers godt kan være – måske er det fraværet af de mange kulhydrater fra stivelseskilderne. Eller fordi jeg helt har droppet slik, kage og chokolade. Hvem ved?

Helt uden sværdslag har ugen dog ikke været. Sult er en ting, man lige skal vænne sig til. Men det hjælper, at sulten kun sætter ind kort før frokost og aftensmad, når mavesækken er gabende tom. Det er til at leve med, når jeg bagefter kan spise mig mæt.

Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis - og få overblik over dit daglige kalorieindtag

Mine portioner er blevet betydeligt mindre, men til min store overraskelse føler jeg mig alligevel dejlig mæt efter morgenmaden, frokost og aftensmad.

Eneste minus er nok, at jeg i længden risikerer at blive træt af kød med grønsager til – som er det jeg oftest spiser til frokost og aftensmad. Måske skal jeg prøve at tjekke et par kogebøger med wok-opskrifter og nogle flere fiskeretter?

UGENS SIXPACK TIP

Hvis du selv vil i gang med at smide nogle kilo, så slå dig sammen med nogle kolleger eller et par kammerater – det er godt for moralen og disciplinen, at I er flere i samme båd. Det føles mere forpligtende end at køre en ensom battle mod badevægten. Når andre kigger med, er der mere på spil.

Tjek sixpack-kuren


0 kommentarer

Kom med din mening

Husk at skriv en kommentar, inden du gemmer.

CAPTCHA
Dette spørgsmål skal teste om du er et menneske for at undgå automatiseret spam.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Six pack |

Man får desværre ikke sixpack af bare ...

Læs mere
Få sixpack på kun 6 uger

Få sixpack på kun 6 uger

Sixpack-kur |

Er du klar til sommer? Få flad mave på ...

Tjek sixpack-kuren
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis dig til sixpack

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSpis dig til sixpack

Sixpack-kur |

Vil du have sixpack, slipper du ikke ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Træn dig til sixpack

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTræn dig til sixpack

Sixpack-kur |

Klassiske maveøvelser er ikke nok, hvis ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis mad der fjerner mavefedt

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSpis mad der fjerner mavefedt

Sixpack-kur |

Der findes madvarer, som får din krop ...

Læs mere
Nyeste
Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Six pack |

Man får desværre ikke sixpack af bare ...

Læs mere
Verdens bedste maveøvelse

Verdens bedste maveøvelse

Six pack |

Har mavetræningen brug for en ...

Læs mere
4 myter om sixpacken

4 myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil opnå en tydelig sixpack, så ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Den optimale mavetræning

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeDen optimale mavetræning

Six pack |

Få flad mave med 7 konkrete tips og et ...

Få flad mave
Sådan får du synlige mavemuskler

Sådan får du synlige mavemuskler

Spørg os |

Mange tror, at mavemuskler kommer af ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik