Sixpack-kuren: Uge 4 - spækket sidder fast

Selv salaten vejer jeg

Jeg har være 100 procent pligtopfyldende i den uge, og har sågar vejet min mad. Alligevel har jeg kun tabt 400 gram.

Uge 4: Spækket sidder fast

Øv! Spækket sidder fast. Jeg har kun tabt mig 400 gram i denne uge. Vores sixpack-guru, Martin Kreutzer, minder mig om, at jeg samlet set har tabt 5,7 kg på fire uge - og der er fantastisk, selv om denne uges vægttab føles sølle.

  • Af Jannik Petersen
  • Foto: Jannik Petersen
Sixpack-kur

Spækket sidder fast! Blot 400 grams ekstra vægttab er det blevet til på en hel uge, selv om jeg har været 100 procent pligtopfyldende i forhold til sixpack-kuren.

Det værste er næsten, at jeg skal få ferie i næste uge, og den slags gør det ikke nemmere at få trænet og spist optimalt. Der bliver helt sikkert ikke mulighed for at styrketræne tre gange – men måske kan jeg få udgangstilladelse af lillemor et par gange til at gå i et spansk fitnesscenter og løfte noget tungt.

Til gengæld får jeg helt sikkert gået markant mere, end jeg plejer at gøre på en typisk arbejdsdag, som jeg mest tilbringer siddende. Vi får se – jeg har lovet mig selv, at jeg i hvert fald ikke vil tage på under ferie, og i mit stille sind håber jeg, at jeg kan smide et kilo eller to.

Vores slankeguru, Martin Kreutzer, har på en mail forsøgt at trøste mig lidt. Han skriver, at jeg skal huske at se på alle de fire første uger som en helhed, og her har jeg tabt 5,7 kg. Det svarer til halvandet kilo om ugen, hvilket er langt over, hvad man normalt kan forvente at tabe sig under en slankekur. Det var en god besked at tage på ferie med.

UGENS SIXPACK TIP

Vej dig kun én gang om ugen. Din vægt kan sagtens svinge med hele og halve kilo fra dag til dag – afhængig af hvor meget du har drukket, hvad du har spist, og om du har trænet hårdt.

Vejer du dig dagligt, risikerer du at få demoraliserende nedture på grund af "fejlmålinger". Væn dig til at stige op på badevægten fx fredag morgen, så snart du står ud af sengen – så har du ikke drikkelse eller mad i maven, og målingen bliver sammenlignelig med sidste uges resultat.

Sådan går det os på sixpack-kur - uge for uge
Vores udgangspunkt Uge 1 Uge 2 Uge 3 Uge 4
Jannik
Vægt: 83,1 kg
Talje: 90 cm
Fedt-%: 16,5 %
-2,5 kg -2,0 kg -0,8 kg -0,4 kg
Peter
Vægt: 80,1 kg
Talje: 90 cm
Fedt-%: 16,5 %
-3,2 kg -1,5 kg -1,4 kg -1,4 kg
Michael
Vægt: 82,9 kg
Talje: 101 cm
Fedt-%: 26,5 %
-2,7 kr -2,2 kg -0,8 kg -1,9 kg
Richo
Vægt: 73,2 kg
Talje: 90,5 cm
Fedt-%: 20,5 %
-1,6 kg -0,8 kg -2,0 kg -1,0 kg
Frank
Vægt: 87,3 kg
Talje: 86 cm
Fedt-%: 13,5 %
-2,0 kg -1,2 kg -0,2 kg -1,3 kg

Tjek sixpack-kuren


NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis dig til sixpack

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSpis dig til sixpack

Sixpack-kur |

Vil du have sixpack, slipper du ikke ...

Læs mere
Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Six pack |

Man får desværre ikke sixpack af bare ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Spis mad der fjerner mavefedt

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSpis mad der fjerner mavefedt

Sixpack-kur |

Der findes madvarer, som får din krop ...

Læs mere
Få sixpack på kun 6 uger

Få sixpack på kun 6 uger

Sixpack-kur |

Er du klar til sommer? Få flad mave på ...

Tjek sixpack-kuren
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Træn dig til sixpack

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTræn dig til sixpack

Sixpack-kur |

Klassiske maveøvelser er ikke nok, hvis ...

Læs mere
Nyeste
Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Ønsker du sixpack? Sådan bør du spise

Six pack |

Man får desværre ikke sixpack af bare ...

Læs mere
Verdens bedste maveøvelse

Verdens bedste maveøvelse

Six pack |

Har mavetræningen brug for en ...

Læs mere
4 myter om sixpacken

4 myter om sixpacken

Six pack |

Hvis du vil opnå en tydelig sixpack, så ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Den optimale mavetræning

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeDen optimale mavetræning

Six pack |

Få flad mave med 7 konkrete tips og et ...

Få flad mave
Sådan får du synlige mavemuskler

Sådan får du synlige mavemuskler

Spørg os |

Mange tror, at mavemuskler kommer af ...

Læs mere
Hot chili con carne

Opskrift | Hot chili con carne

Cookie- og privatlivspolitik