Vind billetter til Xtreme Mandehørm 2017

Vi udlodder 10x3 billetter til årets mest beskidte motionsløb, Xtreme Mandehørm 2017

2. august 2017 af Redaktionen

Xtreme Mandehørm er en klassiker, når vi snakker rå og udfordrende motionsløb. I år inviterer seks byer til at prøve de 12 km “mudder-tur” på egen krop. 

Vil du give dig selv en andeledes og grænseoverskridende udfordring, som med garanti vil blive husket og vendt igen og igen, når du sidder med vennerne og fortæller røverhistorier om løbsoplevelser, så er Xtreme Mandehørm det helt rette valg. Her er distance og tider ikke i fokus, men derimod sjov, hygge og seje oplevelser. 

I 2017-udgaven lægger seks byer landet over i september og oktober rammer til strabadserne. Du kan løbe en enten 8 eller 12 km lang, møgbeskidt rute spækket med kreative forhindringer i form af bl.a. vand, ild og masser af mudder.

Efter løbet er der traditionen tro afterparty med herrekost og fadøl. 
Se mere på mandehørm.dk

Alt, hvad du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at svare på nedenstående spørgsmål senest mandag den 28. august. Vinderne får direkte besked, og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Held og lykke!


I hvor mange byer kan du i år deltage i Xtreme Mandehørm-løbet?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Aktiv Træning's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: