Læs også

Klog klods

Produktinfo Drikkerygsæk skåret som vest. Ryglomme med kompression. 2-liters væskeblære, aftagelig slange. Vægt: 527 gram.

Blæren er bedst

CamelBak går nye veje med en tætsiddende vest med super drikkesystem indbygget.

CamelBak Marathoner Vest | |

Funktion: Væskesystemet er godt, men ellers er der plads til forbedringer.

Kvalitet: Vesten selv er godkendt, mens væskeblæren er i topklasse.

God til prisen: Godkendt. Men der er mange andre løsninger i prisklassen.

Konklusion: Det med væskesystemet kan CamelBak bare! Men alligevel blev vi ikke rigtig begejstrede. Selve ‘vesten’ mangler finpudsning i detaljen, med fraværet af aflukkelige lommer – eller i det mindste ordentligt greb om indholdet – som stort minus.

Pris: 900 kr.

www.camelbak.com

For dem, der kan finde på at udfordre sig selv med træningsture på 2-3 timer eller mere, er CamelBaks væskevest en nytænkt løsning. Vesten er ud over det indbyggede 2-liters drikkesystem forsynet med en stor lomme, der kan rumme en windbreaker og andet gear.

Desværre er det ikke muligt at lukke rummet helt i, og det gør det risikofyldt at placere nøgler, mobil mv. i rummet. Skulderremmenes lommer er mindst lige så uegnede, for alt indhold hopper og danser irriterende i de alt for posede lommer.

Lad dig ikke skræmme helt væk af kritikken, for CamelBak-vesten har skam sine kvaliteter. Bæresystemet med de brede, ventilerede remme er ganske vist en kende besværligt at indstille, men multijusterbart, og de fleste vil kunne opnå en fornem pasform.

Drikkeblærens kvalitet er desuden hævet over enhver kritik med den bløde mundventil som stærkeste feature.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad er det bedste ved vintertræning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: