Bliv set i mørket

Bliv set i mørket

Udstyr, der øger din synlighed, er uomgængeligt, hvis du træner i vinter mørket.

  • Aktiv Træning nr. 2, 2012

Lys på hovedet
Gore Mythos Neon Beany

Lun beany fra tyske Gore, der er kendt for produkter af høj kvalitet. Huen er en del af deres High Viz-serie, hvor den har fået ekstra gas med reflekser og neonfarver. Perfekt til løbeture på mørke vinterdage. Pris: 250 kr.

Lys i hornet
Tacx Lumos T4100

Tacxs styrlygter er en original lygteløsning til racercyklen. De erstatter gedebukkestyrets styrpropper og kaster hvidt lys fremad og rødt bagud. Lygterne fastmonteres på cyklen, så du altid har lyset lige ved hånden, og de er et fremragende alternativ til små, skrøbelige diodelygter og et godt valg til vintertræningen på raceren. Pris: 189 kr.

Lys i hjelmen
AGU Haloglow

Cykelhjelm med lysdiode og lysleder. Beskytter skallen og øger trafiksikkerheden. Takket være lyslederen er du synlig 360 grader rundt, og hjelmen er et perfekt vintervalg til pendleren, der opholder sig meget i trafikken. Hjelmen er udviklet af hollandske AGU. Pris: 849 kr.

Lys på kroppen
Nathan-refleksvest

Modsat mange andre lysveste er Nathans version en lille, let og luftig sag, der ikke påvirker åndbarheden af det, du har indenunder. Sidder nærmest som en top og tiltrækker sig et par kække kommentarer fra træningskammeraterne, men fungerer aldeles glimrende og giver masser af synlighed på de mørke veje. Pris: 269 kr.

Lys på kroppen
Mavic Vision Jacket

Mavic er egentlig mest kendt for deres cykelhjul, men har de sidste år også kastet sig over tøjproduktion med stor succes. Denne jakke er ud over at være en toplækker softshelljakke en del af deres Viz+-serie. Foruden en yderst hidsig farve er den gavmildt beklædt med brede, kraftige refleksbånd, der gør, at du kan ses på lang afstand. Oplagt til den kræsne cykelrytter, der ikke gider hoppe i en klassisk refleksvest. Pris: 1.099 kr.

Lys i panden
Black Diamond Sprinter

En pandelampe er genial, hvis du træner på uoplyste stier og veje, og denne her fra Black Diamond har været en af vores favoritter i lang tid. Den er lille, let og robust. Lyset er kraftigt nok til, at du nemt kan orientere dig, og den lille blinkende lampe bagpå øger trafiksikkerheden markant. Batteriet er integreret i pandebåndet, og brændetiden er på utrolige 64 timer! Egnet til: løberen, der ønsker sig en lygte, der ikke kun sikrer, at han ses, men også at han selv kan se. Pris: ca. 600 kr.

Lys på fødderne
Nike Structure+ 15 Shield

Flere af Nikes traditionelle løbesko er kommet i en vinterversion – under navnet Shield. Skoene adskiller sig fra originalen ved en vandafvisende overdel og masser af reflekser. Reflekterende sko giver løberen masser af synlighed, da de jo bevæger sig under løb og dermed fanger bilisternes opmærksomhed. Pris: 1.100 kr.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Vælg de perfekte sportsbriller

Vælg de perfekte sportsbriller

Briller |

Gode sportsbriller er et must til ...

Sådan vælger du de rigtige sportsbriller
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Årets bedste træningsudstyr

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeÅrets bedste træningsudstyr

Gear |

Mangler du inspiration til ønskelisten? ...

Læs mere
ADVARSEL: Så klam er din sportstaske!

ADVARSEL: Så klam er din sportstaske!

Bakterier |

Sportstasker er smækfulde af bakterier, ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Sæsonens bedste baselayers

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSæsonens bedste baselayers

Udstyr |

Vi har testet 19 af markedets bedste ...

Læs mere
Suveræn svedtransport

Suveræn svedtransport

Træningstøj |

Adidas’ hightech-T-shirt glimrer ved ...

Læs mere
Nyeste
3 skyggesider ved onlinetræning

3 skyggesider ved onlinetræning

Træningsapp |

Digitale træningsuniverser kan både ...

Læs mere
Må jeg gå i mine løbesko?

Må jeg gå i mine løbesko?

Løbesko |

Er det en god idé at gå i sine løbesko ...

Læs mere
Pulsmåler: Hvad er bedst?

Pulsmåler: Hvad er bedst?

Pulsur |

Mange GPS-ure har efterhånden indbygget ...

Læs mere
Vi tester Apple Watch Series 2

Vi tester Apple Watch Series 2

Pulsur |

Er det nye Apple Watch Series 2 en ...

Læs mere
Nyt Apple Watch - til dig, der træner

Nyt Apple Watch - til dig, der træner

Pulsur |

Apples nye version af Apple watch har ...

Læs mere
Hot chili con carne

Opskrift | Hot chili con carne

Cookie- og privatlivspolitik