Anmeldelse af Polar CS500 CAD

Produkt info:

Cykelcomputer og pulsmåler med trådløs hastighedssensor og kadencemåler (skal tilkøbes). Rummer alle relevante cykelfunktioner, inklusive højdemåling og mellemtider. Vægt: 52 gram.

Topklasse med fingertouch

Æstetik og overlegen funktion går hånd i hånd i Polars cykelcomputer, der fungerer som én stor vippekontakt, som nemt styres med et tommelfingertryk.

  • 24-09-2010
  • Aktiv Træning nr. 10, 2010
Polar CS500 CAD

5 stjerner, fem, til anmeldelser, 174x24

Funktion:
Overvældende mængde af info og alligevel nem at hitte rundt i.

Kvalitet:
Klart kram, der udstråler klasse, og materialerne er gedigne.

God til prisen:
Har du behov for de mange funktioner, er prisen o.k.

Konklusion:
Kan du leve med, at kommunikationen til og fra din pc er en pinsel, så er CS500 en af markedets absolut fedeste cykelcomputere. Displayet er stort og tydeligt, betjeningen er i top – vippekontakten er suveræn – og informationsmængden er enorm.

Pris: 2.099 kr.

www.polar.dk

Det er en iøjnefaldende cykelcomputer, der troner på frempinden. Både af fremtoning og funktion. CS500 CAD’s design er elegant – stilrent, tyndt og strømlinet – men så sandeligt også praktisk. For det store display gør det muligt at aflæse hastighed, distance og talrige andre oplysninger uden at føle behov for læsebriller.

Og mens en stor, centralt placeret rød knap styrer mellemtiderne, foregår stort set al anden navigering mellem funktioner ved at trykke på selve computeren, der herved aktiverer kontakter, der sidder skjult på bagsiden. En god løsning, synes vi, for idéen med vippekontakten ser både godt ud og fungerer samtidig upåklageligt.

Opsætningen er også velfungerende, for du behøver ikke at være computernørd for at få de trådløse sensorer til at kommunikere med cykelcomputeren. Tværtimod foregik hele opsætningen ganske hurtigt og intuitivt.

Brugen af computeren under cykling er lige så enkel. Vi hyggede os svært med flittigt at bladre frem og tilbage mellem diverse skærmmenuer og herved få oplysninger om puls, hastighed, kadence, tilbagelagte højdemeter og meget mere.

En af de funktioner, som vi virkelig tog til os, er drink-reminderen. Ikke mindst i lyset af diverse aktuelle forskningsundersøgelsers klare konklusion om, at hyppig, systematisk væskeindtagelse under cykling er en afgørende præstationsfremmer, er det en lille genistreg, at CS500 kan sættes op til at minde dig om at drikke på bestemte tidspunkter.

Det kan synes som en banalitet, men fakta er, at rigtig mange ryttere ikke får nok væske indenbords, fordi fokus er lagt på at træde så hårdt i pedalerne som muligt.

Efter endt træning kan diverse data aflæses fra cykelcomputerens hukommelse – eller du kan købe et lille USB-datalink og dermed uploade dem til Polars online træningsdagbog for yderligere gennemgang af turens data.

Sidstnævnte voldte os dog talrige kvaler, for det kræver både held og snilde, hvis du ikke fortvivlet skal ende ud med at benytte Polars telefonsupport for at få skidtet til at virke. På det område halter finnerne markant efter markedets andre spillere.

Køber du cykelcomputeren, skal du sikre dig, at du får den nye og opgraderede cykelholder med, da de første holdere døjede med raslelyde. Det gør den nye ikke. Den holder cykelcomputeren så godt fast, at vi kan anbefale computeren til både landevejscyklen og mountainbiken. Ja, selv hvis du har 3 cykler, er det ikke noget problem, for CS500 har hukommelse for op til 3 forskellige cykler – og kan dermed flyttes rundt mellem dine cykler, hvis blot du investerer i styrholdere og hastighedssensorer.

0 kommentarer

Kom med din mening

Husk at skriv en kommentar, inden du gemmer.

CAPTCHA
Dette spørgsmål skal teste om du er et menneske for at undgå automatiseret spam.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Hvordan indstiller jeg min mountainbike?

Hvordan indstiller jeg min mountainbike?

Spørg os |

Jeg har lige købt en mountainbike og er ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: Sæsonens bedste cykelsko

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: Sæsonens bedste cykelsko

Cykelsko |

Cykelsæsonen er i fuld gang. Vi har ...

Læs mere
Garmin cykelcomputer fuldtræffer

Garmin cykelcomputer fuldtræffer

Cykeludstyr |

Garmin Edge 500 er halvt så stor og ...

Anmeldelse af Garmin Edge 500
Kør ræs i stuen

Kør ræs i stuen

Cykeludstyr |

Gennemtænkt cykelhometrainer fra Bkool ...

Læs mere
Multitool med lys

Multitool med lys

Cykeludstyr |

Forarbejdningen er helt i top i Lezynes ...

Læs mere
Nyeste
Fremragende kædeolie fra WD40

Fremragende kædeolie fra WD40

Cykeludstyr |

WD40 Bike består af en stribe produkter ...

Læs mere
Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Spørg os |

Jeg vil rigtig gerne i gang med ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Gør din racercykel køreklar

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeGør din racercykel køreklar

Racercykel |

Foråret er over os. Se her, hvordan du ...

Læs mere
Strømpe til beskidt cykel

Strømpe til beskidt cykel

Cykeludstyr |

Træt af at slæbe skidt og møg fra ...

Læs mere
Let og lækker MTB-hjelm

Let og lækker MTB-hjelm

Cykeludstyr |

Vi er imponerede over Specialized ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik