Det vigtigste spinning udstyr

10 musthaves til spinning

Den sveddryppende, intense træning indendørs stiller krav til udstyret, der bliver godt brugt i de varme lokaler. Her får du det vigtigste udstyr, du bør anskaffe til spinning.

  • Af Peter Hyldahl.
  • Aktiv Træning nr. 11, 2015

KØLIGE FØDDER

GripGrab Low Cut Summer Sock
59 kr. www.gripgrab.dk

Kort strømpe i Coolmax-materiale og med meshzoner, så du let kan komme af med varme og sved. Low cut-strømpen har elastisk svangstøtte, der passer til cykling. Strømpen indeholder en blanding af akryl, nylon, polyester, bomuld og polyuretan. Det gør, at den tåler mange ture i spinninglokalet og i vaskemaskinen uden at miste form eller farve.

GripGrab Low Cut Summer Sock - ikke croppet


HOLD ØJE MED PULSEN!

Polar FT2
499 kr. www.polar.dk

Du kan træne præcis efter din spinninginstruktørs instrukser med et pulsur. Dette ur fra Polar er enkelt at bruge og viser din puls med store tal. Montér uret på styret, og du kan konstant følge med i din aktuelle puls, pulszoner og alt, du har brug for under træningen. Det er let at skifte mellem puls og træningstid. Pulsen registreres meget præcist via den medfølgende pulssensor, der spændes om livet. Du kan naturligvis også bruge uret til andre sportsgrene.

Polar FT2 - ikke croppet


KØLENDE SVEDUNDERTRØJE

Brynje Super Micro Net A-Shirt
350 kr. www.brynje.no

Netundertrøjen er ærmeløs og opbygget med små huller, hvilket lettere transporterer sveden væk fra kroppen. Materialemikset med Polycolon, som har en exceptionel evne til at lede fugten, gør også, at du lettere kan komme af med varmen. Trøjen er derfor også god udenfor på varme sommerdage. Fås både i en T-shirtvariant og en variant med bredere skulderstropper.

Brynje Super Micro Net A-shirt - ikke croppet


CYKELTRØJEN TIL SPINNING

Xtreme X-Fun
299 kr. www.xtreme.dk

Til spinning behøver du ikke store lommer bagpå til materiel og energibarer, så du kan bruge en almindelig træningstrøje. Men en ægte cykeltrøje med pasform til formålet er rar, og denne Xtreme udmærker sig ved at være meget luftig og med gummikant forneden, så den holdes på plads, når du skiftevis står og sidder i sadlen. Trøjen sidder tæt, men klistrer ikke til huden. Den lille lomme bagpå har lynlås, så du kan have telefon og nøgle på dig, når du træner.

Xtreme X-fun - ikke croppet


ØKONOMISK SKO DU KAN UDSKIFTE

Astral Race
499 kr. www.astral-biking.com

En spinningsko skal kunne justeres, mens du sidder på cyklen. De skal helst ikke være for dyre, da de bliver slidt ned efter et par sæsoner med masser af sved. Derfor er det bedre for pengepungen med et par billigere sko, som man kan skifte ud. Har du ikke et par aflagte fra landevejskørsel, er disse Astral-sko oplagte, da de har tre velcrolukninger, der gør det nemt at justere grebet om foden, mens meshpaneler i overdelen og i sålen giver god udluftning, så sveden kan løbe igennem. Skoen passer både til SPD- og Look-pedaler – de to foretrukne systemer i de fleste spinningcentre.

Astral Race - ikke croppet


EFFEKTIV VASK

C30 Tabs
49,95 kr./12 stk. www.c30tabs.dk

Når du vasker ved under 60 grader i vaskemaskinen, fjernes bakterier og sved ikke. Men med C30 Tabs kan du både vaske dit spinningtøj skånsomt ved 30-40 grader og samtidig fjerne svedlugten.

C30 tabs, effektiv vask - ikke croppet


BRUG DIN EGEN SADEL

Rex Cykler Sadel Adapter
169 kr. www.rexcykler.dk

Komforten skal være i højsædet til en hård spinningtime, og med denne adapter kan du bruge din egen sadel. Adapteren monteres under sadlen, og det tager under et minut at skifte sadler.

Rex Cykler sadel adapter - ikke croppet


STYR PÅ SALTBALANCEN

Saltstick Caps
150 kr./30 stk. www.saltstick.com

Har du problemer med saltbalancen i varmen, kan salttabletter generelt være en god idé – især i et varmt spinninglokale. Saltstick Caps er det foretrukne våben blandt triatleter og andre, der døjer med muskelkramper.

Saltstick Caps - ikke croppet


HOLD GREBET

Hirzl Grippp Tour SF
349 kr. www.hirzl.com

Selvom cykelhandsker mest er lavet for at sikre håndfladerne ved styrt, kan det være rart med godt greb om spinningcyklens styr. Det får du med Grippp, der er konstrueret i ét stykke kænguruskind, der er en af de mest slidstærke lædertyper på markedet. De holder grebet via små gelpuder, der samtidig letter trykket fra håndled og hånd. Håndryggen er lavet af tekstil, der er meget åndbart.

Hirzl Grippp Tour SF - ikke croppet


KOMFORT I SADLEN

Newline 8 Panels Proof Shorts
550 kr. www.newline.dk

Prisoverkommelig cykelbuks med god formsyet pude. Selve buksen er syet af otte baner for at øge komforten. En elastik med silikonekant omkring lårene sørger for, at de sidder fast og ikke kryber op. Materialet er stærkt svedtransporterende, og cykelbuksen fås i størrelser fra helt små til XXL. Du bruger ikke almindelige underbukser inderst for at undgå gnavsår.

Newline 8 panels proof shorts - ikke croppet


Mere om samme emne

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: De bedste cykelcomputere

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: De bedste cykelcomputere

Cykeludstyr |

En cykelcomputer motiverer og gør din ...

Læs mere
Hvordan indstiller jeg min mountainbike?

Hvordan indstiller jeg min mountainbike?

Spørg os |

Jeg har lige købt en mountainbike og er ...

Læs mere
Paris-Roubaix: Så vilde er cyklerne

Paris-Roubaix: Så vilde er cyklerne

Cykeludstyr |

Se, hvordan prof-holdene tuner cyklerne ...

Læs mere
Stor test af minipumper og multitools

Stor test af minipumper og multitools

Cykeludstyr |

Et godt multitool og en solid ...

Læs mere
Garmin cykelcomputer fuldtræffer

Garmin cykelcomputer fuldtræffer

Cykeludstyr |

Garmin Edge 500 er halvt så stor og ...

Anmeldelse af Garmin Edge 500
Nyeste
Fremragende kædeolie fra WD40

Fremragende kædeolie fra WD40

Cykeludstyr |

WD40 Bike består af en stribe produkter ...

Læs mere
Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Spørg os |

Jeg vil rigtig gerne i gang med ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Gør din racercykel køreklar

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeGør din racercykel køreklar

Racercykel |

Foråret er over os. Se her, hvordan du ...

Læs mere
Strømpe til beskidt cykel

Strømpe til beskidt cykel

Cykeludstyr |

Træt af at slæbe skidt og møg fra ...

Læs mere
Let og lækker MTB-hjelm

Let og lækker MTB-hjelm

Cykeludstyr |

Vi er imponerede over Specialized ...

Læs mere
Hot chili con carne

Opskrift | Hot chili con carne

Cookie- og privatlivspolitik