Scott Lin - cykelhjelm - anmeldelse

Hvad?

MTB-hjelm med MIPS-teknologi, der beskytter hjernen. Fås i tre størrelser og to farver. Vægt: 277 gram.

Beskyttelse for pengene

Scotts populære Lin-hjelm sidder fremragede, beskytter godt og koster ikke meget.

  • Aktiv Træning nr. 1, 2014
Scott Lin

5,5 stjerner, fem en halv, til anmeldelser, 174x24

Plus:
Masser af beskyttelse, pæn vægt og god pasform.

Minus:
Drejehjulet i nakken skurrer lidt efter mange ugers brug under våde forhold.

Pris: 879 kr.

Konklusion:
Teorien bag MIPS-teknologien virker troværdig. Og sammenholdt med at hjelmen i det hele taget leverer et helstøbt indtryk, gør det, at vi ikke tøver med at uddele en flot karakter.

www.scott-sports.com

MIPS er et nyskabende beskyttelsessystem til cykelhjelme. Det gør, at yderskallen kan glide af på inderskallen, hvis hovedet slår ned i jorden. Herved afbødes den akutte kraftpåvirkning, og hjernen påvirkes mindre. Systemet hører typisk til i meget dyre hjelme, men er altså også at finde i Scotts superpopulære Lin.

Vi slap for at teste systemet i praksis og kunne i stedet for sætte pris på hjelmens fremragende pasform, der matcher de fleste hoveder. Finjusteringen foregår ligesom på så mange andre hjelme via et drejehjul i nakken. Trinnene er tilpas små til, at vi nemt opnåede et fremragende fit, uden at hjelmen føltes for stram eller løs.

Der er vældig mange åbninger i hjelmen, og det sikrer fin ventilation hen over hovedbunden. Forarbejdningen er i orden, men ikke helt på niveau med de allerdyreste hjelme. Hjelmen er forsynet med aftageligt visir, der beskytter mod lys og grene.

Vægten er på 277 gram. Der findes lettere hjelme, men det er en rigtig pæn vægt for en hjelm med så meget beskyttelse. I det hele taget mangler der ikke noget – især ikke når man medtænker den helt fornuftige pris.

Mere om samme emne

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Hvor præcis skal klamperne sidde?

Hvor præcis skal klamperne sidde?

Spørg Os |

Jeg er begyndt at bruge rigtige ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Ny cykelhjelm?

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeNy cykelhjelm?

Kun for abonnenter |

Vi har testet 17 af de mest seriøse ...

Se stortesten
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: Sæsonens bedste cykelsko

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: Sæsonens bedste cykelsko

Cykelsko |

Cykelsæsonen er i fuld gang. Vi har ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: De bedste cykelcomputere

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: De bedste cykelcomputere

Cykeludstyr |

En cykelcomputer motiverer og gør din ...

Læs mere
Letvægtsbrille med godt udsyn

Letvægtsbrille med godt udsyn

Cykeludstyr |

Den nye MTB-brille fra Shimano syner ...

Læs mere
Nyeste
Fremragende kædeolie fra WD40

Fremragende kædeolie fra WD40

Cykeludstyr |

WD40 Bike består af en stribe produkter ...

Læs mere
Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Spørg os |

Jeg vil rigtig gerne i gang med ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Gør din racercykel køreklar

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeGør din racercykel køreklar

Racercykel |

Foråret er over os. Se her, hvordan du ...

Læs mere
Strømpe til beskidt cykel

Strømpe til beskidt cykel

Cykeludstyr |

Træt af at slæbe skidt og møg fra ...

Læs mere
Let og lækker MTB-hjelm

Let og lækker MTB-hjelm

Cykeludstyr |

Vi er imponerede over Specialized ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik