Silva Pavé Anmeldelse

Produktinfo

Cykellygte med to LED-pærer. Tre lystrin og batteritid fra 2,5 til 10 timer. Der medfølger holder til cykelstyret og hjelmen, en hurtiglader samt forlænger til ledningen. Vægt: 170 g inkl. batteri.

Lille lampe, stort lys

En ny generation af ganske små supercykellygter imponerer. Helt i front står Silvas nyeste LED-lampe med todelt spotlight, der uden problemer oplyser en kulsort vinterskov.

  • Aktiv Træning nr. 3, 2013

Silva Pavé

5 stjerner, fem, til anmeldelser, 174x24

Funktion:

Montering og betjening er kort sagt såre simpelt.

Kvalitet:

Højt niveau hele vejen rundt – sikrer lang levetid.

God til prisen:

Ikke klassens billigste, men kvaliteten gør prisen ganske okay.

Konklusion:

Vi må virkelig rose Silva for at holde lygten yderst simpel i sin funktion: Stropperne til monteringen og én trykknap til at tænde, justere og slukke. Sammen med et lækkert design og et højt kvalitetsindtryk gør det Pavé til et attraktivt – omend dyrt – valg.

Pris: 2.500 kr.

www.silva.se

Silva Pavé

Den nye ‘cykellygte’ fra Silva er ganske simpel – og koster mange penge! Umiddelbart ikke et regnestykke, der lyder særlig gunstigt. Men lad dig ikke narre af det søde, lille lygtehus. Når du giver den store, letbetjente knap et tryk, vælter der lys ud af de to LEDpærer, så man skulle tro, at det var en bil, der tændte for fjernlyset. Der er imponerende meget knald på lygten, og vi tager gerne producentens ord for, at der ved maksimalt blus leveres hele 550 lumen.

Hvis tallet ikke umiddelbart siger dig noget, så lad os blot slå fast, at det er lys nok til, at du kan hamre afsted på mtb-sporet på en mørk martsaften uden at skulle kæmpe med at se, hvad der dukker op forude.

Så meget lys koster selvklart en masse saft og kraft, og derfor har Silva forsynet lygten med en separat batteripakke, som leverer energi nok til over to timer ved maksimalt blus – og tæt på et halvt døgn ved laveste blus. Batteriet spændes nemt om cyklens overrør eller puttes i baglommen, hvis du i stedet for styrmonteringen vælger at fæstne lampen i det medfølgende hjelmbeslag.

Vi brugte nu primært lygten på styret, hvor monteringen klares på sekunder. Under normale forhold er det unødvendigt at køre med fuldt blus, for ydeevnen er så høj, at selv det laveste af de tre indbyggede trin rækker. Bliver der behov for ekstra lys, trykker du blot på knappen, som er nem at betjene selv med handsker på, og med det samme vælter lyset ud over stien.

En suveræn detalje ved de to kraftigste blus er, at hver LED opfylder en speciel funktion: Den ene fungerer som nærlys på vejen umiddelbart foran dig, mens den anden kaster lyskeglen længere frem og gør det muligt at orientere sig efter fjerntliggende punkter. Med fuldt smæk på lampen lyser den kraftige LED næsten 100 meter frem. Fortræffeligt – især ude på mountainbikesporet.

I det hele taget er det netop i skoven, at lygtens kraft virkelig kommer til sin ret, for mens det på landevejen er okay med en halvsvag lyskegle, der viser, hvor dækkene er på vej hen, brugte vi i terrænet det fulde blus til at forvandle nat til dag og kaste lys over lavthængende grene, rødder mv.

Når der er 20 procent tilbage af batteriet, varsler små blink meget praktisk, at det er på tide at komme hjem til den medfølgende hurtiglader.

0 kommentarer

Kom med din mening

Husk at skriv en kommentar, inden du gemmer.

CAPTCHA
Dette spørgsmål skal teste om du er et menneske for at undgå automatiseret spam.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Ny cykelhjelm?

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeNy cykelhjelm?

Kun for abonnenter |

Vi har testet 17 af de mest seriøse ...

Se stortesten
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: De bedste cykelcomputere

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: De bedste cykelcomputere

Cykeludstyr |

En cykelcomputer motiverer og gør din ...

Læs mere
Robust cykeltaske

Robust cykeltaske

Cykeludstyr |

Peak har fået mange fine detaljer med, ...

Anmeldelse af Peak Performance R&D Messengerbag
Hvor præcis skal klamperne sidde?

Hvor præcis skal klamperne sidde?

Spørg Os |

Jeg er begyndt at bruge rigtige ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>TEST: Sæsonens bedste cykelsko

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeTEST: Sæsonens bedste cykelsko

Cykelsko |

Cykelsæsonen er i fuld gang. Vi har ...

Læs mere
Nyeste
Fremragende kædeolie fra WD40

Fremragende kædeolie fra WD40

Cykeludstyr |

WD40 Bike består af en stribe produkter ...

Læs mere
Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Hvilket udstyr kræver landevejscykling?

Spørg os |

Jeg vil rigtig gerne i gang med ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Gør din racercykel køreklar

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeGør din racercykel køreklar

Racercykel |

Foråret er over os. Se her, hvordan du ...

Læs mere
Strømpe til beskidt cykel

Strømpe til beskidt cykel

Cykeludstyr |

Træt af at slæbe skidt og møg fra ...

Læs mere
Let og lækker MTB-hjelm

Let og lækker MTB-hjelm

Cykeludstyr |

Vi er imponerede over Specialized ...

Læs mere
Hot chili con carne

Opskrift | Hot chili con carne

Cookie- og privatlivspolitik