Produktinfo Sæt med 2 væskehandsker og en enkelt 250-ml-flaske. Mesh i håndfladen og blødt stof på håndryggen. En justerbar strop fikserer drikkeflaskens bidevenlige tud. Str. S, M og L.

Drikkeflaske: Væske ved hånden

Salomon har skabt en overraskende og fin nytænkt løsning til at have væske med på løbeturen.

## Salomon Sense Hydro S-Lab Set | |

Funktion: Systemet virker fint, men flaskens fæstnemåde kan optimeres.

Kvalitet: Lækre materialer og generelt fornem kvalitet.

God til prisen: Ret dyr, men idé, kvalitet og funktion forsvarer de 300 kr.

Konklusion: Selve flasken er til topkarakter, og sat sammen med håndstroppen til det nye væskehåndsæt her giver den endnu bedre mening. Funktionen er god, men der er dog plads til forbedring, når det kommer til de to stropper, der fastholder flasken.

Pris: 300 kr.

www.salomonrunning.com

Vi har tidligere på disse sider udtrykt begejstring for Salomons bløde drikkeflasker.

Den gode idé har nu fået et ekstra løft, for bag det lange, kryptiske navn gemmer der sig et par smarte ‘handsker’, der gør det muligt at løbe med den bløde flaske i hånden uden at skulle bruge kræfter på at holde fast om den.

Det er vores erfaring, at selv lette holdekræfter sætter sig som spændinger i skuldrene. Det problem løser handskerne med bravur.

Der følger to handsker og en enkelt flaske med i sættet. Det giver i praksis mulighed for at lade flasken skifte hånd eller at medbringe to flasker.

Opbygningen oser af knowhow, fra håndfladens meshpaneler til svedbåndet på oversiden og den lille løkke til den bløde bidetud. Eneste lille anke er, at de to elastiske stropper, der holder flasken, kan forrykke sig og dermed få lidt af flasken til at hænge og slaske.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad er det bedste ved vintertræning?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: