Fiks og let pandelygte

Et fremragende alternativ til den lille diodelygte.

Silva Siju | |

Konklusion: Superkompakt og meget let lampe, der sidder godt og ubemærket om hovedet. Et fremragende alternativ til den lille diodelygte. Lyset er kraftigt nok til mørke landeveje og uoplyste grusstier, men for svagt til mørkefærdsel i terrænet.

Pris: 200 kr.

www.silva.se

Silvas nye, lille pandelampe er et fremragende alternativ til den lille passive lysdiode, mange bruger for at blive set, når de løber i trafikken. Med sine 30 gram og sit meget lille hoved er lampen stort set lige så handy som de små diodelygter.

Men i modsætning til disses diffuse lys lyser Silvas lampe i en koncentreret stråle, der er kraftig nok til at kaste lys over de første par meter vej foran dig.

Det er ikke nok til, at lygten kan bruges på skovens ufremkommelige stier, hverken hvis du løber eller cykler, men det er genialt til uoplyste landeveje eller mørke grusstier.

En god detalje er, at lampen kan vippes, så den kan lyse ligeud, når der kommer modgående trafik, og ned på stien foran dig, når du skal se, hvor du løber.

Produktinfo

Pandelampe med 3 forskellige lysstyrker. Fås i 5 forskellige farver og bruger 2 knapbatterier. Vægt inkl. batterier: 30 gram.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: