Gode svømmebriller giver overblik

Man skal kigge langt efter svømmebriller, der kan matche Aqua Spheres Kayenne.

AQUA SPHERE Kayenne | |

Pasform: Både nakkerem og gummilister sikrer fremragende pasform.

Funktion: Velsiddende og tætte, og synsfeltet begejstrer. Perfekt!

God til prisen: En sjælden investering, så her er prisen absolut o.k.

Konklusion: Trænger de gamle svømmebriller til en udskiftning, er Kayenne et helt oplagt bud på et par briller, der skiller sig ud fra fl okken, og markerer en klar opgradering. De store glas sikrer et godt og bredt synsfelt, og brillerne sidder godt og tæt til.

Pris: 200 kr.

www.aquasphereswim.com

Aqua Sphere rammer helt rigtigt med Kayenne-brillerne, der gør, præcis hvad man kan ønske sig af gennemførte og seriøse svømmebriller. Først og fremmest slutter de 100 procent tæt. Uanset hvordan vi tumlede kroppen i vandet, holdt brillerne stand og lukkede ikke en dråbe ind bag glassene. Det er både en cadeau til gummilisten omkring øjnene og det snedige remsystem, der via det såkaldte Quick-Fit-spænde gør det muligt at justere spændingen nemt og uden fumlen.

Synsfeltet begejstrer ligeså, for det er kæmpestort og giver et knivskarpt overblik i bassinet – tæt på det, man kender fra dykkerbriller.

Toningen er optimal til indendørsbrug, hvor den lige tager brodden af loftslampernes lys, uden at du af den grund svømmer rundt i konstant mørke.

Vil du svømme ude på en solskinsdag, bør du lige være opmærksom på, at glassene ikke er gearet til at holde kraftigt lys stangen. Her er der bedre alternativer, også i Aqua Spheres eget sortiment.

Et stort plus ved Kayenne-svømmebrillerne er de store oversizeglas, der virkelig åbner synsfeltet op.

PRODUKTINFO:

Svømmebriller med ekstra stort synsfelt samt remsystem, der justeres via Quick-Fitspænde. Lettere tonede glas.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: