Produktinfo Trailsko til alskens terræn. Stenplade i forfoden. Reflekterende logo. Lille pung til snørebåndene. Vægt: 316 gram.

Bygget til strabadser

Asics’ trailsko Fuji Attack oser af knowhow og høj kvalitet. Og den vellykkede løbesko tackler på fornem vis udfordringerne i terrænet.

Asics Gel-Fuji Attack | |

Funktion: Egner sig til stort set alt offroadløb – græs, jord og klipper.

Pasform: Blød, komfortabel, godt hælgreb og fin tåboks. En succesopskrift.

God til prisen: En særdeles kompetent trailsko til denne ganske fine pris.

Konklusion: En fremragende trailsko, der på fornem vis forener klassiske dyder som en robust yderdel og bidsk sål med en forholdsvis lav vægt og dynamisk skridtafvikling. Støddæmpningen er godkendt til fx lidt asfaltpassager – uden at skoen giver køb på offroad-egenskaberne.

Pris: 900 kr.

www.asics.dk

Asics, der ellers er mest kendt for sine landevejssko, hører faktisk til pionererne på trailskoområdet. Men nu giver den japanske skoproducent fuld gas på området og forkæler løbere med hang til skiftende terræn og naturoplevelser med en hel stribe særdeles kompetente trailsko.

Den nye serie er døbt Gel-Fuji og omfatter både lette konkurrencemodeller og mere solide travere, der forkæler fødderne med god komfort.

Vi har testet sidstnævnte, kaldet Fuji Attack, og den fik det store smil frem på vores læber. Den visuelt stærke sko er hamrende komfortabel, med blød polstring omkring hælen og en svampet pløs. Komfortindtrykket fortsætter ude på skovens skiftende spor og krævende underlag, hvor mellemsålen leverer fremragende støddæmpning.

Trods den gode dæmpning er foden stadig placeret lavt i skoen, og det gør, at du har rigtig god føling med underlaget. Den indbyggede stenplade i hele forfodsregionen hindrer effektivt spidse sten i at trykke op i fodsålen. Ikke lige væsentligt alle steder, men uundværligt, hvis du løber på store stenstykker eller klippestier.

Trods denne indbyggede plade og skoens generelt robuste design er det lykkedes at holde vægten nede på et fornuftigt leje – og samtidig lade sålen forblive så tilpas smidig, at skoen føles hurtig og veloplagt i sporet.

Sålens knopper bider sig fast som en ophidset terrier og sikrer selv i løst underlag et formidabelt vejgreb – så længe stierne ikke bliver totalt mudrede. Sker det, så opdager du det ikke kun ved at skøjte rundt, men også via våde tæer. Skoens overdel er nemlig hurtigttørrende – men til gengæld også fuldstændig utæt og slipper derfor vand og slask lige ind til fødderne.

3 x Fuji-bud

Attack er komfortmodellen i en serie af 3 Fuji-trailsko. De øvrige er en let, lav konkurrencemodel og en mere fast og stabil sko.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: