Produktinfo Løbesko med pronationskontrollerende BioRideteknologi i sålen. Let, ventileret overdel. Vægt: 340 gram.

Fornem støtte

Puma lykkes pænt med nytænkt løsning, der sikrer naturlig stabilitet og skridtafvikling.

## Puma Faas 800 | |

Funktion: Bortset fra den glatte sål leverer skoen et helstøbt indtryk.

Pasform: Forfoden er ret smal. Hælgrebet er til gengæld lige i øjet.

God til prisen: Fin funktion og knowhow, der matcher prisen o.k.

Konklusion: Til halvtunge løbere med let til moderat overpronation er Faas 800 en fed sko i et nytænkt design og med rart fast greb om foden. Men tjek pasformen – og især den smalle forfod. På minussiden noterer vi os en meget glat sål i vådt føre.

Pris: 1000 kr.

www.puma.com

Puma Faas 800

Blot 340 gram for en overpronationssko er imponerende. En del af vægtbesparelsen skyldes en let og luftig overdel, men også at forfodens vidde er holdt nede – det i en grad, så du bør dobbelttjekke pasformen, inden du køber.

Ellers går Puma med Faas 800 utraditionelle veje for at skabe en stabil, men samtidig dynamisk sko. Hælpartiet giver god støtte, mellemsålen er lavet i ét stykke og er meget let, og faconen understøtter en mere naturlig skridtafvikling, end vi kender det fra traditionelle overpronationssko. Hele grundtanken er, at skoen skal hjælpe dine fødder med at afvikle med naturlig stabilitet i stedet for at lade kraftige kiler styre.

Opskriften lykkes langt hen ad vejen, for skoen føles behagelig og fleksibel. Støtten er god på en umærkelig, men velfungerende måde og gør, at selv tungere testløbere med moderat overpronation følte sig hjemme i skoen.

Vejgreb

Den bløde sål griber fint på tør asfalt, men bliver spejlglat, når den er våd.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: