Produktinfo Let løbesko med ultrasmidig sål. Landingszoner, der understøtter midtfodslanding. Vægt: 197 gram (str. 42).

Frem på forfoden

Skechers’ spændende minimalist-sko byder på en meget dominerende og styrende sål.

25. juni 2012

Skechers GOrun | |

Pasform: Sidder særdeles blødt og behageligt. Pløsen er syet fast.

Kvalitet: Materialerne er lette, men virker tilsvarende skrøbelige.

God til prisen: Moderat prissat i forhold til kvalitet og lignende bud.

Konklusion: Er du vant til minimalistiske løbesko, vil GOrun muligvis føles for dominerende. Er du derimod traditionel hællander, har skoen potentiale til at guide til midtfodsorienteret løbestil. Lav vægt og stor smidighed.

Pris: 799 kr.

www.skechers.dk

Den ultralette sko har mange lighedspunkter med Nikes kendte Free-sko. Det gælder ikke mindst en ultrasmidig sål og overdelen, der er tynd som en sok. Men Skechers går egne veje med deres bud på en ‘natural running’-sko.

Under midtfoden er sålens knopper markant større end på resten af sålen. Resultatet er, at du nærmest står og vipper på en klump blødt skum. For at sætte hælen i jorden er du ligefrem nødt til at tilte foden bagover, så tæerne stritter i vejret. Idéen er, at skoen automatisk skal fremme en løbestil, hvor kun midt- og forfoden sættes i jorden. Den opskrift virker, for vi blev tydeligt vippet frem på foden.

Oplevelsen kræver nogen tilvænning, for prøver du instinktivt at lande på hælen, føles det helt forkert. I den forstand er den umiddelbart minimalistiske sko enormt dominerende. For novicer udi naturligt løb vurderer vi, at skoen nok kan være et spændende tiltag. Garvede forfodsløbere eller inkarnerede hællandere vil derimod næppe trives i den.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: