Produktinfo Offroadløbesko designet til midtfodslanding. Specielle sålekiler og riflede snørebånd.

Gennemtænkt offroadsko

Nyudviklet minimalistløbesko fra Brooks formår at løfte genren op på et helt nyt niveau.

19. september 2011

## Brooks Pure Grit | |

Funktion: Pure Grit er afgjort en af de bedste ‘minimalistsko’ til trail, vi har testet.

Kvalitet: Materialerne virker ikke alt for eksklusive, men niveauet er o.k.

God til prisen: Fin nyhed i nichen af minimalistsko – og pengene værd.

Konklusion: Super pasform og sindrige detaljer løfter Brooks Pure Grit væk fra den brede masse af minimalistsko. Til hurtige ture på skovens stier er den perfekt. Helt generelt er skoen en fornøjelse at løbe i. Men styr uden om mudderpøle, for vandtæt er den slet ikke.

Pris: 1.100 kr.

www.brooksrunning.com

Brooks Pure Grit

Vi ser en del løbeskoproducenter ride med på bølgen af minimalistiske sko, som skal tillade fødderne at bevæge sig frit, alt imens skoen primært beskytter mod sten mv. Men Brooks har virkelig lagt sig i selen for at skabe en sko, der forener minimalisme med masser af funktion.

Markant er den hvælvede sål, der hjælper dig med at lande naturligt på midtfoden, og den fine støddæmpning, der gør asfaltstræk tålelige. Skovstierne er skoens primære domæne, og her giver mønsteret godt greb, ligesom den lave fodseng sikrer fin føling med underlaget. Med til at understøtte den gode ‘vejkontakt’ er en kile mellem tæerne, som efterligner bjerggedens klove.

Medvirkende til god stabilitet er en udadvinklet mellemsål. I landingen spreder sålen sig yderligere ud og giver en større, mere stabil landingsflade. Godt tænkt!

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: