Produktinfo Løbesko med utraditionel affjedring. Kommer i 3 farver. Vægt: 319 gram (str. 43).

Grus i maskinen

Nytænkt og komfortabel løbesko, der dog tåler lidt mere produktudvikling.

24. august 2011

On Cloudsurfer | |

Funktion: Affjedringen er rigtig god, men anvendelsesområdet begrænset.

Kvalitet: Både udseende og kvalitetsindtryk virker alt andet end prangende.

God til prisen: Skoene er voldsomt dyre i forhold til helhedsindtrykket.

Konklusion: Skulle vi vurdere skoen alene på evnen til at dæmpe stød fra underlaget, stod den til topkarakter. Affjedringssystemet lider dog stadig af lidt børnesygdomme, og skoens generelle finish lever på ingen måde op til den høje pris.

Pris: 1.800 kr.

www.runninggoods.dk

Det er en spøjs, men umiddelbart positiv oplevelse at løbe i de meget nytænkte løbesko fra On. Den mildt sagt specielle sål med 13 karakteristiske små gummipuder dæmper stødene på en helt anderledes måde, end vi kender det fra almindelige løbesko.

Ved hver landing synker puderne sammen og absorberer stødet både op og bagud, og især det sidste er med til at give en særdeles blød affjedring. Herligt, især hvis du løber på asfalt og fortovsfliser. Det er dog klart at foretrække, at underlaget er tørt, for vi oplevede en tendens til irriterende knirken fra gummipuderne, hvis asfalten var våd.

Samtidig kommer der bogstavelig talt nemt grus i ‘maskineriet’, fordi puderne er helt åbne i siderne. Det diskvalificerer dem i vores øjne også fra en lang stribe underlag.

Alt i alt placerer det i vores optik On-skoen som en rendyrket asfaltsko for løberen, der vægter god affjedring højere end lækker finish og en lav vægt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: