Produktinfo ‘Natural running’- sko med gel i hæl og forfod. Til neutrale/mildt overpronerende løbere. Vægt: 318 gram (str. 43,5).

Halvnaturlig sko

Asics GEL-Excel33 er en spændende sko med flere elementer fra de naturlige løbesko.

Asics GEL-Excel33 | |

Funktion: Især den smidige forfod og lækre overdel begejstrer.

Kvalitet: Ikke helt på niveau med Asics’ topmodeller, men helt o.k.

God til prisen: Dyr, når man kigger på lignende sko fra andre producenter.

Konklusion: Der er tale om en halvnaturlig sko, der kombinerer dyder fra traditionelle løbesko med en fl eksibel forfod. For dig, der trives i almindelige løbesko, men kunne tænke dig en lækker, smidig sko til tempofyldt træning, er skoen et godt bud.

Pris: 1.400 kr.

www.asics.com

Det har taget sin tid for Asics at hoppe med på ‘natural running’-bølgen, men med skoen her er det gjort. GEL-Excel33 er japanernes bud på en sko, der lader fødderne arbejde mere frit på løbeturen. En decideret barfodssko er det dog ikke.

Det skyldes, at Asics stadig arbejder med 1 cm højdeforskel mellem hæl og forfod, som i traditionelle sko. Det betyder, at skoen ikke motiverer til at lande langt fremme på foden. Samtidig er skoen ret tung.

Til gengæld er der gjort meget ud af at lave forfodssektionen blød og smidig. Det giver dig langt bedre kontakt med underlaget, samtidig med at din forfod får lov at arbejde naturligt. Skoens bløde overdel er med til at underbygge barfodsoplevelsen og gør, at hele skoen føles hurtig – og trods sin overvægt let AHVA – på foden. Støddæmpningen er fremragende og ligesom sålen skræddersyet til asfaltløb.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: