Læs også

Hypet temposko

Produktinfo Højskaftet løbesko med lynsnøresystem. Grovmønstret sål med indlagte metalpigge i hæl og forfod. Vægt: 392 gram (str. 44).

Høj vinterløbesko med fortrinligt bid

I dyb sne og sjap kommer almindelige vinterløbesko hurtigt til kort, når sjappen løber ind ved anklen. Men i råt vejr med sne og iset underlag er denne offroader uovertruffen.

## Salomon Snowcross | |

Funktion og pasform Der er god plads i forfodsregionen, hvor tæerne har dejlig frit spillerum, mens hælgrebet er o.k. Pasformen kan dog ikke måle sig med Salomons almindelige trailsko, for selv med kraftigt træk i lynsnøresystemet får man aldrig oplevelsen af en overdel, der smyger sig om foden.

Læsten minder om andre Salomon-sko, hvor der er solid støddæmpning og et drop fra hælen til forfoden, som animerer til traditionel hællanding.

Sålen er forsynet med særdeles grove knopper, som tilmed er pigbesatte i hæl og forfod. Det giver fantastisk bid i både sne og is. Hvor andre løbere skøjtede rundt, kunne vi ufortrødent holde farten – sådan da. Med en vægt på næsten 400 gram er der ikke tale om nogen letvægter. Regningen for markedets nok bedste bid i sne og is er en absolut ringe funktion på tørre fliser og asfalt, hvor sømmene klikker lystigt hen over asfalten.

Konklusion: Mange andre sko er lettere, hurtigere og sidder bedre. Men i råt vejr med dyb sne og iset underlag er offroaderen her uovertruffen.

Pris: 1.200 kr.

www.salomonrunning.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: