Produktinfo Neutral-/lettere overpronations-løbesko med Gore- Tex-membran. Grov sål til vinterbrug. Reflekser. Vægt: 365 gram.

Lækkert vinterløb

Brooks lykkes med en gennemført vinterudgave af deres prisvindende kilometersko.

10. november 2011

## Brooks Ghost GTX | |

Funktion: En vandtæt udgave af den prisvindende sommermodel. Fornemt!

Kvalitet: Ghost GTX er velforarbejdet og oser af kvalitet og knowhow.

God til prisen: Den er ikke billig, men du får virkelig noget for pengene.

Konklusion: Storbyens vinterløbere vil elske denne sko, der på fortrinlig vis tager den meget roste Ghost-model og klæder den på til vinterens udfordringer. Asfalt og fliser er dens primære domæne, men der også bid nok i sålen til grusveje og pakket sne.

Pris: 1.300 kr.

www.brooksrunning.com

Brooks Ghost GTX

Vi tør godt skrive under på, at vinterføret bliver meget mere fremkommeligt, når du snører Ghost GTX på fødderne. Det er en særdeles komfortabel løbesko, der effektivt dæmper stødene fra underlaget og understøtter fodens skridtafvikling, og så oplevede vi den som en fantastisk vintersko.

Under forfoden er gummisålen så blød, at den i stil med bilernes vinterdæk bevarer et godt bid i den kolde jord. ‘Jord’ skal dog ikke tages bogstaveligt, for der er tale om en sko til vinterens fortove og asfaltstier. Her gav sålen optimalt fæste, og støddæmpningen oplevedes behagelig, mens Gore-Tex-membranen holdt fødderne rart tørre, selv når vejen førte os gennem snesjap og vandpytter.

Vægten er lidt høj, og skoen hører generelt til de mere solide af slagsen, hvilket meget hurtige løbere næppe vil synes om. Men til almindelige træningsture er der kun ros for komforten.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: