Hvad? Natural running-løbesko til løberen med overpronation. 4 mm hældrop. Vægt: 225 gram.

Løbesko med blid kontrol

Asics har udviklet en natural running-sko, der korrigerer for pronation. Og det virker.

24. februar 2014

## Asics Gel Super J33 | |

Plus: Lette, dynamiske og meget fleksible.

Minus: Overdelen savner lidt mere hold om foden.

Pris: 1.100 kr.

Konklusion: Asics har held med sin nyskabelse. Skoene bremser effektivt pronationen samtidig med, at de giver fødderne mulighed for at arbejde. Hardcore barfodsløbere vil sikkert finde skoen for polstret.

www.asics.com

Det lyder lidt som en selvmodsigelse: en natural running-sko med pronationskontrol! Selve tanken bag natural running er jo at fjerne skoenes korrigerende funktion og sætte fødderne fri. Men det giver alligevel mening her, for Super J33 er blottet for styrende kiler og besidder i stedet alle de karakteristika, en natural running-sko skal have.

Den er let, den er flad (hældrop på 4 mm), overdelen er blød og sålen meget fleksibel. Pronationskontrollen kommer i stand via sålens opbygning, der er fastere på indersiden. Det fungerer glimrende. Skoen føles virkelig dynamisk. Fødderne får i den grad lov at arbejde, og samtidig bremser den effektivt fodens indadrullen.

Overdelen er lavet i ét stykke og er derfor helt fri for sømme. Den er let, luftig og flot, men savner lidt elasticitet og hold om foden. Det er ikke en ‘traversko’, men som hurtigsko eller en sko til træning af løbestilen er den fremragende.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: