Produktinfo Minimalistisk løbesandal med justerbare velcrostropper. Remme med små gummipuder, der fordeler trykket og sikrer god ventilation. 10 mm tyk gummisål. Vægt: 237 gram.

Næsten barfodet

Tyndsålet og minimalistisk løbesandal giver en anderledes – men fin – løbeoplevelse.

TEVA Zilch | |

Kvalitet: Generelt slidstærk. Velcroen holder selv efter lang tids brug.

Pasform: Sidder rigtig fornuftigt takket være de justerbare remme.

God til prisen: Et smallere specialprodukt, og det betaler man også for.

Konklusion: Er du til minimalistisk løb, så er Teva-sandalen et rigtig interessant bud på en lækker sommer-‘løbesko’. Sålen er smidig med fornemt greb, og pasformen god. Samtidig gør sandalen det ret nemt at finde ind i en naturlig løbestil.

Pris: 699 kr.

www.teva.com

Vi så med spænding frem til at teste markedets første moderne løbesandal, som Teva – der er specialister i outdoorsandaler – meget logisk står bag. Løbesandalen har intet med en almindelig løbesko at gøre, for der er primært tale om en tynd, smidig gummisål kombineret med en stribe spinkle, men ganske komfortable remme, der holder sandalen sikkert fast på foden.

Særlig vellykket er den lille strop, der fikserer sandalen til storetåen. Sammen med det lettere opadbukkede snudeparti gør opbygningen faktisk, at sandalen ikke samler sand og småsten op. Helt undgå skidt på fødderne kan du godt nok ikke, men vi løb dog på diverse stier og skovbund uden at slæbe hele botanikken med hjem.

Skoven er i det hele taget et velegnet sted at lufte sandalerne, for de bløde skovstier dæmper noget af belastningen på benene. Sålen er nemlig hård og ubarmhjertig, så dæmpning fra underlaget er velkomment.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: