Produktinfo: Triatlonsko med meshpaneler og to velcrobånd på overdelen. Den stive sål er lavet af kulfiberforstærket plast. Forberedt til lookpedaler. Vægt: 297 gram (str. 43).

Prisstærk trisko

Mavics lækre trisko er et fund for pengene – og ikke bare for triatleter.

## Mavic Tri Race | |

Funktion: Nem indstigning og god ventilation er de store plusser.

Pasform: Sidder klippefast. Justeringsmuligheder er begrænsede.

God til prisen: Prisen er meget fin for en god, stiv cykelsko.

Konklusion: En enkel, men yderst funktionel sko til triatleter og landevejsryttere, der søger en stiv cykelsko med gode indstigningsforhold og fornem ventilation. Prisen er bestemt i orden skoens kvalitet taget i betragtning.

Pris: 1.000 kr.

www.mavic.com

Du behøver ikke at dyrke triatlon for at falde for Mavics trisko. De egner sig også fortrinligt til dem, der nøjes med at give den gas på landevejscyklen, for funktion, pasform og pris er lige i skabet.

Selvfølgelig er skoene tiltænkt triatlonfolket. Det skinner tydeligst igennem, lige når du tager dem på, for i åben tilstand er skoen så åben, at du nærmest bare planter foden lige ned i den.

Herefter er et enkelt, bredt velcrobånd alt, der skal lukkes, for at skoene sidder godt fast til foden. Og vi mener sidder fast. Den brede strop fordeler trykket over hele vristen og sikrer sublim pasform.

Overdelen er ret solid, og velcrobåndet så bredt, at foden tages i et solidt favntag. Sammen med den ganske stive sål gavner det kraftoverførslen, der er på niveau med de bedste almindelige landevejssko.

Den faste overdel betyder dog også, at skoene kalder på et par strømper. Har du planer om at race en triatlon uden strømper, findes der mere behageligt forede sko på markedet.

Ud over en god kraftoverførsel og nem indstigning er skoenes største force den gode åndbarhed. Der er masser af luftige zoner i overdelen og ventilationskiler i sålen, der gør skoen luftig og særlig egnet til varme sommerdage.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: