Sålen støtter Pronationsstøtten opnås ikke med kiler, men via sålens opbygning. Det betyder lavere vægt og en mindre hård støtte.

Sko til rigtige mænd

Ny løbesko fra Puma til tunge drenge imponerer med fortrinlig støddæmpning.

Puma | |

Pasform: Bred sko, men med et usædvanlig godt og behageligt greb om hælen.

Kvalitet: Udmærket kvalitet, der hverken overrasker positivt eller negativt.

God til prisen: For den rette løber vil stødabsorberingen tale for sig selv.

Konklusion: Vectana er et rigtig godt bud på en mængdesko for den neutrale eller pronerende løber. Stødabsorberingen i hæl og forfod er helt i top, og skoens dynamiske pronationsstøtte fungerer. Også selv om man er en vægtklasse eller to over Kipketer.

Pris: 1.200 kr.

www.puma.dk

Løbeskoen Vectana er en særdeles vellykket nyskabelse fra Puma. Skoen er skabt til lidt tungere løbere, og det mærker man med det samme. Både under hæl og forfod brillerer Pumas stødabsorberingsmateriale IdCELL og giver selv de mest velvoksne løbere et meget komfortabelt løb – også når distancen bliver lang.

Ved kortere, mere tempofyldt løb fungerer skoen ikke helt optimalt. Man savner lidt kontakt med underlaget og en lidt hurtigere skridtafvikling, men med den sublime støddæmpning in mente er det et kompromis, vi accepterer. Skoens pasform signalerer også roligt løb. Forfoden er bred, og det er næppe en sko til løbere med smalle fødder.

Området omkring hælen er velpolstret, og skoen sidder godt til om hælen uden tryk og gnidninger. Overdelen er i mesh, der giver god ventilation. Snøringen er helt konventionel, men fungerer. Ydersålen har en tendens til at samle grus op, men byder ellers på et fornuftigt vejgreb, også i regnvejr.

Skoen er lavet decideret til de tunge drenge. Det betyder en rummelig pasform og masser af solid støddæmpning.

PRODUKTINFO:

Mængdetræningsko til tunge løbere (+85 kg) med let til moderat overpronation. Vægt (str. 43): 360 gram.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: