Sofablød komfort

Resultatet er en sko, der nærmest sukker efter at blive luftet på lange asfaltture.

Asics Gel-Kayano 16 | |

Pasform: Det er en fornøjelse at stikke foden i skoen og mærke, hvordan den lækkert omslutter foden uden at trykke ubehageligt nogen steder. Overdelen, der er blød, smidig og designet til at følge fodens bevægelser, giver mærkbart øget komfort og er med til at placere Kayanoen som en af testens mest komfortable sko.

Løbeoplevelse: Det er som at liste af sted på kattepoter, når man løber i den utrolig bløde Kayano. Er du vant til en kontant sko, der lader dig føle underlaget, er Kayanoen næsten for meget af det gode med al den støddæmpning. På lange asfaltture er skoens gode stødabsorbering dog en helt indiskutabel fornøjelse. Ikke kun støddæmpningen, men også sålens mangel på grove knopper og overdelens lidt sarte materialer øremærker skoen til landevejsløb – men faktisk klares de faste skovstier ligeledes uden det mindste kny.

Konklusion: På komfortsiden sætter den seneste Kayano standarden. De utallige detaljer, små som store, skaber et fremragende hele, og resultatet er en sko, der nærmest sukker efter at blive luftet på lange asfaltture.

Pris: 1.600 kr.

www.asics.dk

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: