Stor test af 19 løbesko Download og se den store test.

Stor test af 19 løbesko

Vi har testet 19 af sæsonens nye løbesko. Se her hvilke sko vi anbefaler du investerer i og få tips til at vælge den rette type sko.

1. maj 2012

Log ind og download den otte sider store test af 19 løbesko. Få også tips til hvordan du vælger den rigtige løbesko og se anmeldelserne af både billige og dyre løbesko.

Du skal være abonnent for at downloade. Log ind her eller opret profil her. Dit abonnementsnr. skal stå i din profil, for at du kan downloade. Tegn abonnement her

At smække et par nye løbesko på fødderne er en af de bedste oplevelser, løberen kan give sig selv. Fra første skridt vil du opleve, hvordan producenterne med den aktuelle årgang har løftet komfortniveauet til nye højder.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Vores endelige karakter er en helhedsvurdering med fokus på design, pasform, vægt, komfortniveau, pris og ikke mindst den generelle løbeoplevelse.

Markedet for løbesko er i rivende udvikling. Side om side med traditionelle løbesko har producenterne tænkt nye tanker, der går i en mere minimalistisk retning, som tillader fødderne at arbejde lidt mere frit. Der er argumenter for og imod begge genrer, men i denne test har vi valgt at teste de mere traditionelle løbesko, da vi mener, at almindelige motionsløbere, der hidtil har trivedes fint i almindelige løbesko, med bedste samvittighed vil kunne fortsætte med dette. Skoene er testet af vores garvede hold af testløbere. Der er løbet hundredvis af kilometer i skoene, og de er testet under mange forskellige forhold og underlag. Alle sko er testet af mindst 3 testløbere, og vurderingen af den enkelte sko er baseret på alle testernes oplevelser. Testerne har fortrinsvis testet sko, der passer til deres profil som løber, deres løbestil og vægt.

Kun for abonnenter

Dit abonnementsnr. skal stå i din profil, for at du kan downloade.

Du skal være abonnent for at downloade.

Log ind her eller opret profil her.

Tegn abonnement her

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: