Stor test af 16 løbesko Download og se den store test.

Test af natural running løbesko

Vi har testet 16 sko til natural running. Vi har udpeget både testvinder og bedste køb indenfor natural running løbesko.

For få år siden var situationen helt utænkelig. I dag bugner løbebutikkerne med såkaldte naturlige løbesko baseret på tanker om, at kroppen og ikke skoen skal levere støddæmpning og kontrol.

Vi har testet 16 sko til natural running. Vi har udpeget både testvinder og bedste køb indenfor natural running løbesko.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkelt skos samlede karakter er en helhedsvurdering, som fokuserer på komfort, pasform, funktion og oplevelse under løb.

Der er grundlæggende 2 typer sko inden for genren natural running-sko. Den ene omfatter minimalisterne, der er flade og nærmest blottede for støddæmpning. Den anden omfatter de støddæmpende sko, der et stykke hen ad vejen minder om traditionelle løbesko, men som med deres fald fra hæl til forfod, sålens smidighed og andre elementer tillader en mere forfodsorienteret løbestil. Vi har delt testfeltet op i disse 2 kategorier og vurderet hver enkelt sko i forhold til de præmisser, der gælder inden for den respektive kategori. For at sikre en kyndig bedømmelse har testerne udelukkende været løbere, der i forvejen praktiserede natural running. Dette sikrer, at skoene bliver vurderet ud fra deres funktion af nogle, der forstår at udnytte deres fordele, og som samtidig har vænnet benene til den ændrede belastning, der følger med at løbe natural running.

Kun for abonnenter

Dit abonnementsnr. skal stå i din profil, for at du kan downloade.

Du skal være abonnent for at downloade.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: