Produktinfo Løbesko til tungere løbere med neutral til let overpronerende løbestil. Vægt: 319 gram.

Ufleksibel månesko

Ny løbesko fra Nike byder på godt udseende og fin dæmpning, men den er stiv og udynamisk.

Nike Lunar Haze | |

Pasform: Skoen smyger sig tæt om foden, men overdelen føles stiv.

Kvalitet: Vi har løbet 200 km i skoene, og der er ingen tegn på uventet slid.

God til prisen: Det er en af Nikes dyreste løbesko, men ikke den bedste.

Konklusion: Skoen ser rap ud, og med den gode støddæmpning kan den absolut være et interessant valg for den noget tungere løber, der leder efter en rigtig let sko. Vi savner imidlertid fleksibilitet i både sålen og overdelen. Ikke en af Nikes bedste sko.

Pris: 1.400 kr.

store.nike.com/

For et par år siden lancerede den amerikanske skogigant Nike det lette og bløde mellemsålsmateriale Lunar-skum og den fleksible pronationsstøtte Dynamic Support, der tilpasser støtten individuelt til den enkelte løbers behov. De 2 tiltag har ført til eminente sko som Lunar Racer og Lunar Eclipse, men også til mindre spændende sko som fx Lunar Elite.

Til den sidste kategori hører desværre det nyeste skud på Lunar-stammen, Lunar Haze. Skoen er ganske vist let, men den er, modsat de tidligere Lunar-sko, stiv og udynamisk. Støddæmpningen er ret hård, hvilket er godt for tungere løbere, men bidrager til en oplevelse af en ufleksibel sko.

Overdelen består på utraditionel vis af en blød inderdel og en perforeret overdel. Det sikrer lav vægt og masser af ventilation, men det gør også, at overdelen savner smidighed og komfort.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: