Hader du tights? Så træk i Adidas' nye løbebukser. Det er et rigtig godt alternativ med behagelig, løs pasform.

Gode løse løbebukser

Er du typen, der hader tights, er Adidas Supernova Pant et par suveræne løbebukser.

Adidas Supernova Pant Løbebukser | |

Pasform: De rammer balancen perfekt og sidder løst uden at flagre for meget.

Kvalitet: Bukserne er lavet af et let og vindtæt stof. Masser af gode detaljer.

God til prisen: Ja, også i betragtning af, at du kan bruge bukserne til andet end løb.

Konklusion: Tights er bedre at løbe i, men hvis man ikke føler sig hjemme i et par tights, så er de her bukser et rigtigt godt valg. Derudover kan de bruges som et par gode overtræksbukser, fx når man skal holde varmen efter træning.

Pris: 500 kr.

www.adidas.dk

Er du typen, der ikke kunne drømme om at løbe i par tights, er bukserne her et rigtig godt valg, når der skal løbes i vinterhalvåret. Adidas Supernova Wind Pant er superlette, lavet i et tyndt, men forbavsende vindtæt stof. Bukserne er forsynet med ventilerende mesh bagpå, både bag knæene og ved lænden, der gør, at man ikke koger over i dem. Læg dertil, at pasformen er i top, og at bukserne er fulde af lækre detaljer. Blandt andet har de lynlåse med reflekser ved lommerne og gode åbningsmuligheder i benene, så man kan trække dem på, selv om løbeskoene allerede sidder på fødderne.

På trods af at Adidas' bukser får masser af ros med på vejen af vores testere, så lider bukserne dog af de samme skavanker, som alle andre løbebukser med løst snit: at stoffet flagrer og larmer, når man løber. Det må man leve med, hvis man ikke vil trække i et par tights. Derfor trækker det heller ikke ned i vores vurdering. Bukserne her er supergode, og vores testere fandt også, at de var praktiske til andre formål end løb. Fx er de gode som et par overtræksbukser, man lige kan hive på efter endt træning, så man ikke kommer til at fryse. Desuden giver de også god varme på en cykeltur.

Reflekser.

  • Lynlåsene på lommerne og ved buksebenene fungerer som reflekser.

Ventilation.

  • Bag knæene og ved lænden har bukserne mesh-stof, der giver en god ventilation.

Produktinfo:

Lange, løse løbebukser. Lommer ved siderne. Reflekser. Lynlåse i benene.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: