Lækker pandelampe Silvas lille pandelampe kaster lys over de dunkle stier, så man kan træne i skoven uanset tidspunkt.

Lys over løbeturen

Minimalistisk lampe fra Silva sidder sublimt, vejer som en fjer og lyser fornuftigt op på løbeturen.

Silva Trailrunner | |

Funktion: Lampen sidder suverænt under løb og lyser tilpas meget.

Kvalitet: Lampen emmer af kvalitet og gode løsninger hele vejen rundt.

God til prisen: Absolut. 550 kr. for en funktionel pandelampe er ikke galt.

Konklusion: En yderst funktionel pandelampe, der takket være sin lave vægt og høje komfort er perfekt til løb. Lysstyrken er tilskrækkelig, når du løber, men for svag hvis du fx har tænkt dig at bruge den til mountainbike. Prisen er bestemt i den rigtige ende.

Pris: 550 kr.

www.silva.se

En pandelampe gør underværker for din løbetræning i de mørkere måneder. Den skaber et alternativ til de trivielle og slidsomme asfaltture og gør det muligt at indtage skovstierne, selvom mørket har sænket sig. Det er en intens oplevelse at bene af sted i en bælgmørk skov, mens overraskede dyreøjne glimter i mørket, og stien gradvis åbenbares af pandelampens lyskegle. Silvas prisrigtige Trailrunner er overraskende god i den forbindelse.

Modsat mange andre pandelamper rammer den en fin balance mellem lysstyrke, komfort og lav vægt. Lampen sidder eminent godt på hovedet. Det skyldes dels den brede, silikonebeklædte rem, men også at batteripakken er monteret på remmen. Det giver lampen en god balance uden for meget forvægt. Lampens lave vægt og diminutive omfang påvirker selvsagt lysstyrken, og vi er langt fra det projektøragtige lys i markedets stærkeste lamper, men lyset er kraftigt nok til, at stien foran dig bliver oplyst 8-10 meter frem. Samtidig kan lampen vinkles, så den lyser skråt nedad og dermed kaster masser af lys over de udfordringer, der venter lige foran.

Intelligent!

  • Silvas patenterede diodesystem sørger for både at lyse ligeud og sprede lyset i en kegleform.

Ergonomi!

  • Både batteripakken og lampen er ergonomisk formede, så de fint følger hovedets form.

PRODUKTINFO:

3 lysdioder og 3 forskellige lysstyrker. Lyser op til 45 m med en styrke på 80 lumen. Burger 2 AAA-batterier og lyser op til 24 timer. Vægt: 135 gram.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: