Samsung Xcover 2 - mobiltelefon - android - anmeldelse

Produktinfo:

Robust Androidmobil. Kan bl.a. fotografere under vand. 4"-skærm. Batteri: 48 timers standby, 10 timers taletid.

Rå og solid android-mobil

Samsungs nye outdoor-telefon er perfekt til dig, der gerne vil have en solid mobil med på de hårde træningsture. Vi har både puttet den i vaskemaskinen og kørt den over - og den overlevede! Se anmeldelsen og videoen her.

  • Aktiv Træning nr. 7, 2013
Samsung Xcover 2

5 stjerner, fem, til anmeldelser, 174x24

Funktion:
Gode telefonegenskaber, god skærm og god at holde på.

Kvalitet:
Ekstremt robust og et oplagt valg til den uforsigtige.

God til prisen:
Prisen er i orden egenskaberne taget i betragtning.

Konklusion:
Vi har ingenlunde været blide ved Samsungs Xcover 2, og alligevel har den klaret det hele. Sammen med de fornuftige telefonegenskaber gør det telefonen rigtig interessant for dig, der leder efter en robust mobil.

Pris: fra 1.999 kr.

www.samsung.com

Det kræver lidt overvindelse sådan med vilje at tabe sin mobiltelefon fra to meters højde, tage den med i vandet, køre den over med sin bil og ‘glemme’ den i lommen, når jakken ryger til vask (godt nok kun på det korte program).

Ikke desto mindre er det, hvad vi har udsat Samsungs nye hårdføre mobiltelefon Galaxy Xcover 2 for. Den har fået lidt ridser, bevares, men skærmen er upåvirket, og rent funktionelt fungerer telefonen lige så godt som efter første opladning.

Det er imponerende, og telefonen er så afgjort et oplagt valg for dig, der gerne vil tage telefonen med på MTB’en eller trailturen uden at frygte, at den ikke kan klare mosten.

Telefonen har et par andre outdoorfunktioner som fx en udmærket trænings-app, der tracker og registrerer din træning, samt en lommelygte, der kan aktiveres med en enkelt knap – rart, hvis du punkterer i en halvmørk skov.

Som telefon er den glimrende. Hurtig processor, masser af lagerplads samt et velfungerende interface. Telefonens knapper er gode at trykke på og giver god feedback. Skærmen står flot, men er ret lyssvag. Det er et problem i dagslys.

Se, hvad vi udsatte telefonen for her!

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Hvor finder jeg en god holder til mobilen?

Hvor finder jeg en god holder til mobilen?

Spørg os |

Jeg kunne godt bruge en holder til min ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>De bedste høretelefoner til løb

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeDe bedste høretelefoner til løb

Stortest |

På udkig efter et par høretelefoner, ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Stor test af høretelefoner

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeStor test af høretelefoner

Høretelefoner |

Hvilke høretelefoner skal du vælge? Få ...

Læs mere
Køb klogt: Høretelefoner til træning

Køb klogt: Høretelefoner til træning

Guide |

Hvilke slags høretelefoner skal du ...

Læs mere
Pulserende rytmer

Pulserende rytmer

Høretelefoner |

Jabras trådløse øretelefoner flytter ...

Læs mere
Nyeste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>STOR test af høre-telefoner til træning

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSTOR test af høre-telefoner til træning

Høretelefoner |

Tjek denne test, inden du køber nye ...

Læs mere
Trådløs vellyd

Trådløs vellyd

Høretelefoner |

På udkig efter et par nye hørebøffer? ...

Læs mere
Robust, flot og lynhurtig

Robust, flot og lynhurtig

Musikudstyr |

Sony Xperia Z3 Compact er robust og ...

Læs mere
Derfor er mobilen din bedste træningsmakker

Derfor er mobilen din bedste træningsmakker

Musikudstyr |

De nye smartphones giver både løbeuret ...

Læs mere
Pulserende rytmer

Pulserende rytmer

Høretelefoner |

Jabras trådløse øretelefoner flytter ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik