Produktinfo Sammenklappelig sportssolbrille. Brillestænger, der folder sig beskyttende rundt om glassene og med endestykker i blødt gummi. Tæt pasform og ekstra store linser for stort frit synsfelt. Fås med grå, brun eller polariseret linse.

Se klart på skipisten

Salomons Bubble-solbrille byder på fikse detaljer, James Bond lir og en funktionalitet ud over det sædvanlige. Det gør den til et godt valg på skibakken.

Salomon Eyewear Bubble | |

Pasform: Sidder tæt og godt fast på ansigtet. Er tydeligt tænkt til sport.

Funktion: Lækre detaljer gør den funktionel både i brug og foldet ind.

Kvalitet: Oser af høj kvalitet og lækre materialer.

Konklusion: Med Bubble får du en sportssolbrille i høj kvalitet, som med sit gennemtænkte design er et oplagt valg til sportsaktiviteter i sneen. Det fluelignende look er en smagssag, og prisen er høj. Men pasform, funktionalitet og det store frie synsfelt er i særklasse.

Pris: 1.598 kr.

www.zeiss.dk

Vinterens skarpe lys og kraftige genskin fra sne og is i alle mulige vinkler stiller store krav til sportssolbrillerne. Ikke mindst når man løber på ski.

Salomons Bubble-brille er et stærkt bud til aktivitet i sneen – og brillerne begejstrede også vores testere, uanset om de brugte dem til alpinski, langrend eller noget helt tredje.

Det virker, som om Salomon har taget de bedste elementer fra både store, dækkende skibriller – skigoggles – og mere traditionelle sportsbriller og samlet dem i ét produkt. For Bubble kombinerer et væld af raffinerede detaljer i et ganske anderledes design, der ikke kun er design for designets skyld.

Blandt andet gør formen, at du kan pakke solbrillerne sammen i et fikst minietui, som fylder mindre end det halve af klassiske brillebokse. Læg dertil en meget høj kvalitet i materialerne og en stilsikker finish – så er vi ligesom godt i gang.

Brillens folde sammenfunktion er nok det, der umiddelbart skiller sig mest ud. For at blive så lille i lommen er Bubble designet med et led på midten, og brillestængerne smyger sig så beskyttende rundt om glassene. Fold brillestængerne ud igen, og de forlænges mekanisk i processen – på en måde, som er en James Bond-film værdig.

Når brillerne sidder på ansigtet, er der ikke det mindste slør i leddene, og de føles lige så stabile som et par traditionelt konstruerede solbriller. Brillen opleves meget let, og på trods af at brillestængerne er en smule kortere end på traditionelle briller, så sidder Bubble solidt fast takket være den friktion, som brillestængernes matte gummiender giver – enten på huden eller uden på huen.

Selve pasformen passede alle de mandeansigter, vi prøvede dem på. Og takket være det gennemførte wraparound-design, der lader brillen folde sig tæt rundt om ansigtet, sidder Bubble så tæt, at den uden problemer lukker fartvinden ude, når du suser ned ad pisten. Vi oplevede også, at de relativt store linser gav et imponerende godt og totalt uforstyrret udsyn uden generende lysindfald fra hverken sider eller nedefra på grund af genskinnet i sneen.

En lille anke er, at man ikke kan få brillen i en model med brilleglas i orange nuancer, som er at foretrække, når sigtbarheden på skibakken bliver dårlig.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: