Anmeldelse af Salomon BBR

Produktinfo

Ski til både dybsneog pisteskiløb. En 147 mm bred skovl i spidsen af skien og blot 89 mm på det smalleste punkt. Fås i længderne 176 cm eller 186 cm. Dimensioner: 147-89-110.

Universal ski

Er du skiløberen, som leder efter skien, der både kan skære et lækkert carvingsving på pisten, være hurtig i kortsvingene på de stejle stykker og samtidig være velegnet til en tur i den dybe pulversne? Så vil Salomons multi-ski være den oplagte løsning for dig.

  • 10-01-2012
  • Aktiv Træning nr. 1, 2012

Salomon BBR
6 stjerner, seks, til anmeldelser,  174x24

Funktion:

BBR gør alt, hvad den lover. Den bedste kombinationsski til dato.

Kvalitet:

Gennemførte kvalitetsmaterialer samt en lækker finish.

God til prisen:

Jep. 5.999 kr. inkl. en kvalitetsbinding er en meget fair pris.

Konklusion:

Salomon har taget et skridt ud over det sædvanlige med et vellykket design, der formår at kombinere glæden ved at køre alle typer sving (især carvede sving) på pisten med fornøjelsen ved at have en bred ski, der cruiser let og ubesværet i dyb sne.

Pris: 5.999 kr.

www.salomonsports.dk

Et lynhurtigt kig oppefra på profilen af Salomons ski BBR giver et vink med en vognstang om, at her er noget ganske anderledes og nyt. Spidsen er bred som på et surfboard og samtidig løftet opad, så det giver masser af evne til at flyde oven på sneen.

Salomon har da også hentet inspiration fra vandsportens surfbrætter til det nytænkte design med helt specielle kvaliteter, som giver skien bæreevne og ‘surf oven på sneen-egenskaber’ i dybsne – kombineret med en hvepsetalje, som matcher selv de mest specialbyggede slalomski.

Med andre ord er BBR en ski til alle slags skiløb og forhold – både på og uden for pisten. Og i en tid, hvor der konstant bliver designet flere og flere specialski, er en sådan ‘universalski’ i sig selv spændende. Hvis den altså virker.

Men det gør BBR. Idéen med at bygge en ski, som fungerer rigtig godt både på pisten og offpiste, er lykkedes rigtig godt for Salomons designere. Ude i sneen opleves BBR nemlig som en forrygende ski, der for den almindelige avancerede skiturist kan det hele. Med den brede skovl og relativt store bæreflade kan den sagtens tage dig med på en sjov tur offpiste, hvor den opleves kontrolleret og uden besvær holder sig fornemt oven på sneen, så man kan koncentrere sig om rytme og sving.

På samme vis sikrer den markante hvepsetalje en svingradius (antal meter, fra du indleder et sving, til det er afsluttet), der matcher en hidsig carvingski. Så på pisten oplevede vi til fulde, at man kan skære lækre carvingsving med godt kantgreb på is og hård sne, ligesom skien er særdeles heftig i kortsving, hvor den er hurtig ‘fra kant til kant’ – altså når man kvikt skifter trykket på skien for at dreje.

Ekspertskiløbere vil vi dog anbefale en testtur inden et køb. For i kraft af at BBR vil og kan det hele, er det også begrænset, hvor fuldendt den kan gøre det hele for en ekspert. Men for langt de fleste skiløbere taler vi om en forrygende alsidig ski, som samtidig er prissat meget rimeligt.

0 kommentarer

Kom med din mening

Husk at skriv en kommentar, inden du gemmer.

CAPTCHA
Dette spørgsmål skal teste om du er et menneske for at undgå automatiseret spam.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
Ren luksus i skistøvlerne

Ren luksus i skistøvlerne

Skiudstyr |

Skistrømpe som både er god og varm og ...

Anmeldelse af X-Socks skistrømpe
Lun og luksuriøs topskihandske

Lun og luksuriøs topskihandske

Skiudstyr |

Kaj & Sverrehandsken er gennemført lækker!

Læs mere
Klædt på til kulde

Klædt på til kulde

Skiudstyr |

Se hvordan du klæder dig på til ...

Klædt på til kulde: På langrendsskiene
Hightech-skibrille

Hightech-skibrille

Udstyr |

Først var det mobilen og løbeuret. Så ...

GPS-goggles til skituren
Ski til det hele

Ski til det hele

Skiudstyr |

Salomons nye alpinski begår sig både i ...

Læs mere
Nyeste
Lækkert skiudstyr

Lækkert skiudstyr

Skiudstyr |

Vær klar til oplevelserne på og uden ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>De 12 bedste ski-apps

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeDe 12 bedste ski-apps

Apps |

Sæt kolorit på din skiferie. Prøv disse ...

Læs mere
Top 3: Crazy ski-grej

Top 3: Crazy ski-grej

Top 3 |

Er du typen, der gerne vil vække opsigt ...

Læs mere
Luksus til fingrene

Luksus til fingrene

Skiudstyr |

Forbøjede fingre i den bløde, ...

Anmeldelse af Hestra Ergo Grip Freeride
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Sådan vælger du skistøvler

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeSådan vælger du skistøvler

Skiudstyr |

Skal du ud og købe skistøvler? Så er ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik