2 portioner gel Det trykpåvirkelige gel-kammer inde i flasken kan indholde, hvad der svarer til 2 poser energigel på ca. 40 gram.

Smart drikkedunk

Indbygget gelbeholder gør op med fedteri med besværlige gelpakninger på farten.

Hydrapak Gel-Bot Drikkedunk | |

Anvendelighed: God til lange, krævende træningspas og nemt at håndtere systemet.

Kvalitet: O.k. kvalitet, men selve gelbeholderen kunne sidde bedre fast.

God til prisen: Nogen vil nok mene, man betaler lidt dyrt for det afgjort smarte princip.

Konklusion: Fusionen af vandflaske og gelbeholder fungerer fint, og det er rart at slippe for fedtede fingre på farten, fordi man skal klemme upraktiske gelposer ud. Der er dog mere økonomi i løse geler, der indtages efter behov.

Pris: 119 kr.

www.nuex.dk

De lune forårsdage frister til lange træningspas, der stiller krav om at medbringe væske og energi. En typisk løsning er at blande energidrik i flasken. Men mange atleter oplever, at det i længden bliver for kvalmt med al den søde drik.

Her kommer den fikse flaske Gel-Bot med en nytænkt løsning. For drikkedunken, der holder de almindelige standardmål, rummer både vand og energirig gel i 2 adskilte beholdere. Idéen er med andre ord, at du kan klare både væske- og gelindtag i samme moment – og at du kun behøver at bruge en hånd. Når mundstykket er i bund, kan du med et kontant tryk presse gelen ud i munden og herefter trække mundstykket op og skylle efter med vand. Det hele fungerer upåklageligt, når man først lige har lært at trykke det rigtige sted på flasken. Og det gør Gel- Bot til et reelt alternativ til vanlige energidrikke og klistrende gelposer. Vores eneste anke er, at du før turen låser dig fast på, hvor meget gel der skal indtages. Har du først hældt det i dispenseren, må du enten indtage det eller hælde resten ud, når du kommer hjem.

  • Flasken med indbygget kammer til energigel passer ned i cyklens flaskeholder.

  • Til løb. Gel-Botudgaven til løb har en blød håndstrop, der holder flasken fast, når man løber.

Produktinfo:

Drikkedunk på 750 ml med indbygget beholder til 75 ml energigel. Stor bideventil i blødt gummi. Markering for vandpåfyldning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: