Trænings-apps: Test og anmeldelse af trænings-apps 2013

Stor test af 18 apps

Download og se den store test.

Her er de bedste apps til træning

Der findes et hav af apps til træning. De bedste af dem omdanner din telefon til et avanceret træningsur eller en kyndig fitnessinstruktør. De dårligste er spild af tid. Vi har sorteret i udvalget og fundet de bedste.

  • Aktiv Træning nr. 2, 2013

Det er en kunst at vælge den rigtige træningsapp. Udvalget er enormt og mange apps kan det samme. Kvaliteten svinger enormt og især, når det gælder fitnessapss med øvelsesinstruktioner gælder det om at vælge rigtigt. De dårligste apps giver forkert eller for mangelfuld vejledning og kan ende med at koste en skade.

Nike+ Training er en fremragende fitness-app med et omfattende udvalg af øvelser og meget grundig og inspirerende vejledning via video og tale, men det er ikke den bedste app, når det kommer til vejledning i fitnessøvelser.

Læs også: Godt app-tilbehør til din træning

Download vores stortest af 18 apps herunder, og se hvilken en det er. Se også hvilken app, du skal vælge, hvis du vil tracke din løbe- eller din cykeltur.

Abonnenter, download her.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkel trænings-app er vurderet ud fra brugervenlighed, funktioner og evnen til at give en god, kyndig og præcis vejledning.

Der er grundlæggende 2 typer trænings-apps (app står for applikation, som betyder program).

Den ene type apps er dem, der kan tracke – altså måle afstand via den indbyggede GPS. Det er typisk til løb eller cykling, hvor du kan måle, hvor langt, hvor hurtigt mv. du bevæger dig. Disse er reelt lige så præcise som et løbeur eller en cykelcomputer med GPS, da GPS-modtageren i en smartphone ofte er ret god. Denne type af apps har vi generelt vurderet ud fra den umiddelbare ibrugtagning, generelle brugervenlighed og funktioner.

Den anden type apps er dem, der kan vejlede ved specifik træning. Det kan fx være maveøvelser, forskellige øvelser med vægte eller noget helt tredje. Disse har vi vurderet ud fra ibrugtagning og deres evne til at vejlede korrekt og præcist. Alle apps er testet på de telefoner, de er tilgængelige til – typisk iPhone og Android.

NYHEDSBREV

Få vores gratis nyhedsbrev med masser af gode tips til din træning.

Følg os på instagram

Følg os på instagram

Få forsmag på testvindere og kom med bag kameraet.

Find os her
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>Fem fede løbe-apps

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeFem fede løbe-apps

Træningsapp |

Løbe-apps kan hjælpe dig med at blive ...

Læs mere
De bedste apps

De bedste apps

Træningsapp |

Hvilke apps er de bedste når det gælder ...

Læs mere
Puls på telefonen

Puls på telefonen

Træningsapp |

Sæt dit Garmin- eller Polarpulsbælte ...

Læs mere
3 sunde apps

3 sunde apps

Træningsapp |

Takket være en konstant strøm af nye ...

Læs mere
God app: Cykl i cyberspace

God app: Cykl i cyberspace

Træningsapp |

Med appen fra Strava bliver ...

Læs mere
Nyeste
Sundhedsapp vil bruge dit DNA

Sundhedsapp vil bruge dit DNA

App |

Snart kan du få råd om træning og ...

Læs mere
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="alternate"/><img src="http://aktivtraening.dk/files/bonnier-atr/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus-orange-at_24.png" alt="Eksklusivt materiale" title="Eksklusivt materiale" width="30" height="30" class="default"/></span>De bedste apps til træning

Eksklusivt materialeEksklusivt materialeDe bedste apps til træning

Apps |

En app kan være en fantastisk ...

Læs mere
Månedens app: Styr på styrken

Månedens app: Styr på styrken

Træningsapp |

Med appen fra Stronglifts kan du tracke ...

Læs mere
Månedens app: Kaloriebalance

Månedens app: Kaloriebalance

Træningsapp |

Ernæring er en simpel app, der giver et ...

Læs mere
Månedens app: Give me twenty!

Månedens app: Give me twenty!

Træningsapp |

Runtastic Push Ups hjælper dig med at ...

Læs mere
Cookie- og privatlivspolitik